Svědectví Arturovy chůvy o Ivetě: Zápach tlumila parfémy

25.04.2024 23:50  Princezna českého showbyznysu Iveta Bartošová zažila po boku producenta Jiřího Pomeje pohádkovou svatbu. Na pohled vypadali novomanželé velmi šťastně, ale ve skutečnosti bylo všechno jinak, tedy alespoň z Ivetiny strany. Své tehdejší chůvě Zlatě Goldě Novákové se svěřila s tím, že Pomeje ji odpuzuje svým pachem a nad sňatkem pochybovala.

Lela Vémola na útěku: Nechci mu dělat zle, tvrdí o Karlosovi

25.04.2024 23:50  Život profesionálního bojovníka je tvrdý a zdaleka nejde jen o napínavé minuty v kleci. Daleko náročnější je samotná příprava na zápas, která zahrnuje nejen tréninky, ale i přísná dietní omezení, aby byly splněny váhové limity dané kategorie. Manželka Karlose Vémoly , Lela přiznala, že v tuto dobu doléhá tlak na všechny členy rodiny, včetně dětí. 

O mrazivé noci vyšel růžový úplněk: Věští teplý květen!

25.04.2024 23:50  Na obloze zazářil růžový úplněk. Vyšel i s tzv. čepičkou z mraků během mrazivé noci. A teploty budou klesat nad ránem pod nulu až do soboty. Květen by ale měl být teplý.

Propálil Bendig krach vztahu Koktových?

25.04.2024 23:50  Jednomu z nejstabilnějších párů českého šoubyznysu zvoní hrana. Ornella Koktová se prý ocitne před vážným životním rozhodnutím, které může otřást s léta prověřeným vztahem s Pepou .

Radost v Zoo na Svatém Kopečku: Vylíhl se kondor královský!

25.04.2024 23:50  Z mláděte majestátního kondora královského se po čtrnácti letech radují v olomoucké zoo na Svatém Kopečku. Své první dny jako holátko ale ptáče prožilo v Liberci.

Záhada smrti herečky Jernekové : Mrazivé výsledky pitvy!

25.04.2024 23:50  Herečka Klára Jerneková zemřela v roce 2003 a její jediný syn Filip Čáp se s ní tehdy ani nestihl rozloučit. Když po maminčině smrti vešel Filip do jejího pokoje, po posteli byly poházené obaly od léků a prázdné lahve od alkoholu. Pitva však prokázala, že Klára nepožila žádné návykové látky ani alkohol. Filipovi se celá její smrt zdá velmi podezřelá a nedořešená.

Poslední fotka Havlové fanoušky zarazila! Expert má jasno

25.04.2024 23:50  Bývalá herečka Národního divadla Dagmar Havlová se nedávno na sociálních sítích postarala o pořádný rozruch. Manželka bývalého prezidenta Václava Havla totiž sdílela fotografie, na kterých vypadá o 20 let mladší! Bezpochyby za to může i její styl oblékání, který ohodnotil i sám pan stylista Kája Pavlíček.

Práce se nebojí, a proto je z ní... Hodinová manželka!

25.04.2024 23:50  Do světa úklidových služeb vtrhla jako hodinová manželka Jana Kotyk Drekslerová ze Spořic na Chomutovsku. „Doma uklízím zadarmo jako každá žena, tak proč bych nemohla u cizích za peníze,“ napadlo ji loni na podzim.

Drsné nařčení Sandevy! Ví, že mám prudkou alergii, říká Prachař

25.04.2024 23:50  „Já jsem dostal zase krabičku. Abych vám to vysvětlil, lidé píšou takové ošklivé dopisy, že jsem prase. Že jsem prase a že tady všechno jím. Tak jsem si to začal nosit z domova,“ přiznal Jakub Prachař a obratem prozradil její obsah.  

Alex bouchla do stolu! Všechno pryč po Mynářovi

25.04.2024 23:50  Od odchodu bývalého kancléře Vratislava Mynáře už uběhl víc než rok, jeho šatní skříň o tom však nevypovídá. Podle Mynářovy manželky Alex je doslova přeplněná obleky, které už nepotřebuje.

Jon Bon Jovi o 35 letech manželství: Nebyl jsem svatoušek!

25.04.2024 12:43  Legendární rocker Jon Bon Jovi potkal životní lásku Dorotheu Hurleyovou už na střední škole, ale ani to ho po rozjezdu hudební kariéry nezastavilo v zahýbání a manželství jim vydrželo jen díky její nekonečné trpělivosti a odpouštění.

Návrhářka Sexu ve městě: Pašovala kabelky z krokodýla

25.04.2024 12:43  Návrhářka Nancy Gonzalezová nejdříve rozpoutala kabelkové šílenství, aby teď skončila v klepetech! Žila svůj podnikatelský sen a navrhovala luxusní kabelky pro hvězdy, jako je Britney Spearsová nebo Victoria Beckhamová . Její exkluzivní návrhy se objevily i v kultovním seriálu Sex ve městě.

Berenika Kohoutová odkryla tajemství: Je těhotná!

25.04.2024 12:43  Dost bylo skrývání pod vytahanými svetry! Berenika Kohoutová oznámila, že budou doma brzy čtyři! Jak moc ovlivní hereččino těhotenství děj oblíbeného seriálu Jedna rodina?

Naivka přišla o 150 tisíc!

25.04.2024 12:43  Ženu z Karlových Varů po telefonu kontaktoval falešný bankéř, že má rozjednanou žádost o úvěr. 

Tenhle sex všechno změnil! Co bude dál?

25.04.2024 12:43  Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Následujíci měsíc
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.