Acer Swift Go 14 - Intel Core Ultra, AI Boost a Copilot Windows 11

25.03.2024 13:50 Společnost Acer představila nové modely notebooků připravené na umělou inteligenci Acer Swift Go 14 poháněné procesory Intel Core Ultra. Jsou vybaveny grafickou kartou Intel Arc a novou integrovanou jednotkou pro specializované výpočetní obvody Intel AI Boost. Uživatelé mohou na notebooku Swift Go 14 využívat funkce umělé inteligence, jako jsou Acer PurifiedVoice a Acer PurifiedView. To se hodí pro videokonference a nástroje pro úpravu na OLED displeji. Funkce Microsoft Copilot v systému Windows 11 usnadňuje plnění úkolů a pracovní postupy.

Dell XPS - nové notebooky s vestavěnou umělou inteligencí

22.03.2024 12:30 Rozvíjejí design modelu XPS 13 Plus představeného před dvěma lety na veletrhu CES. Novinky zaujmou hliníkovým tělem, displejem krytým Gorilla Glass 3, dotykovým ovládáním nebo procesory Intel Core Ultra s vestavěnou umělou inteligencí. Notebooky Dell XPS ve třech velikostech od 13 do 16 palců.

MSI Prestige 16 AI - nová éra notebooků s umělou inteligencí

07.03.2024 15:20 Nová řada Prestige 16 AI, vybavená procesorem Intel Core Ultra 9, váží díky šasi ze slitiny hořčíku a hliníku pouhých 1,5 kg, zároveň nese baterii s kapacitou 99,9 WH, kterou lze nabíjet pomocí PD 3.1 o výkonu 140 W.

Acer rozšiřuje portfolio produktů o řadu solárních a přenosných energetických řešení

06.03.2024 18:10 Společnost Acer oznámila rozšíření svého portfolia výrobků a obchodních aktivit v Evropě, na Středním východě a v Africe o řadu nových řešení pro uchování energie, která jsou poháněna solární energií. Tyto přenosné systémy poskytují záložní napájení až po dobu 24 hodin.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.