Google Apps – nezbytná znalost v dnešní digitální době

27.03.2024 16:02 V dnešní době, ve které lze říci, že jsme zcela pohlceni digitálními technologiemi a online komunikací, je nezbytné používat a mít při své práci silné nástroje. Právě tyto nástroje jsou ty, které nám umožní efektivně pracovat a komunikovat. V tomto kontextu se Google Apps staly klíčovým hráčem v oblasti digitální produktivity a spolupráce. Možná si The post Google Apps – nezbytná znalost v dnešní digitální době first appeared on MladýPodnikatel.cz.

650 milionů ročně. Přesto firma málem zkrachovala | Vladimír Kvaš

27.03.2024 16:02 Kvůli krizi firmy musel rodinu z domu přestěhovat do menšího bytu. Nakonec se mu ale firmu povedlo zachránit. Poslechněte si příběh Geetoo. The post 650 milionů ročně. Přesto firma málem zkrachovala | Vladimír Kvaš first appeared on MladýPodnikatel.cz.

Jak řídit firmu přes čísla? | Jaroslav Pokorný

27.03.2024 16:02 Přestaňte se rozhodovat na základě pocitů, ale zaměřte se na finanční řízení vaší firmy. Jaroslav Pokorný vám ukáže, jak k tomu došel ve vlastní firmě a co všechno musel změnit. The post Jak řídit firmu přes čísla? | Jaroslav Pokorný first appeared on MladýPodnikatel.cz.

E-commerce: S čím se nyní potýkají české e-shopy? | Tomáš Braverman a Patrik Babinec

21.03.2024 05:01 Tomáš Braverman a Patrik Babinec rozebírají aktuální stav tuzemské e-commerce a její trendy do budoucna. The post E-commerce: S čím se nyní potýkají české e-shopy? | Tomáš Braverman a Patrik Babinec first appeared on MladýPodnikatel.cz.

Sklad pro rychle rostoucí e-shop. Jak ho buduje Grizly.cz? | Martin Komárek

21.03.2024 05:01 Nahlédněte do zákulisí e-shopu Grizly.cz a zjistěte, jak buduje svůj sklad, nastavuje v něm procesy a zvyšuje jeho efektivitu. Provede vás tím šéf logistiky Martin Komárek. The post Sklad pro rychle rostoucí e-shop. Jak ho buduje Grizly.cz? | Martin Komárek first appeared on MladýPodnikatel.cz.

Jak a kam investuje největší hedge fond světa? | Marek Odehnal

18.03.2024 05:30 Zjistěte, kdo je to Ray Dalio, čím je zajímavý pro investorský svět a jak nad svými investicemi přemýšlí. Podrobně to pro vás rozebral Marek Odehnal. The post Jak a kam investuje největší hedge fond světa? | Marek Odehnal first appeared on MladýPodnikatel.cz.

Z korporátu na volnou nohu. Jak rozjet úspěšný byznys? | Jiří Rostecký & Katka Lusková

18.03.2024 05:30 Co nejvíc brzdí podnikatele na volné noze, kteří dříve pracovali v korporátu? A jak rozjet úspěšné podnikání a dlouhodobě růst? Praktické zkušenosti Jiřího Rosteckého. The post Z korporátu na volnou nohu. Jak rozjet úspěšný byznys? | Jiří Rostecký Katka Lusková first appeared on MladýPodnikatel.cz.

Expanze do zahraničí za 100 milionů. Jak Creative Dock dobývá svět? | Gabriela Teissing

14.03.2024 09:20 První pokus o expanzi Creative Docku nevyšel a stál ho 100 milionů korun. Povedlo se mu ale přijít na lepší strategii a dnes už 70 % jeho příjmu tvoří klienti ze zahraničí. The post Expanze do zahraničí za 100 milionů. Jak Creative Dock dobývá svět? | Gabriela Teissing first appeared on MladýPodnikatel.cz.

Do čeho ve firmě investovat peníze? | Jiří Jemelka

11.03.2024 09:00 Jak uvažovat nad investicemi do firmy a do čeho se investovat skutečně vyplatí? Poradí Jiří Jemelka se zkušenostmi ze stovek firem. The post Do čeho ve firmě investovat peníze? | Jiří Jemelka first appeared on MladýPodnikatel.cz.

Jiří Rostecký: Jak růst na volné noze? | Marián Kamenišťák

11.03.2024 09:00 Detailní náhled do toho, jak uvažuji nad mým podnikáním, jak se mi prodává hodinová sazba 10 000 Kč a jak pracuji s klienty v rámci mentoringu. The post Jiří Rostecký: Jak růst na volné noze? | Marián Kamenišťák first appeared on MladýPodnikatel.cz.

1,5 miliardy ročně. Jak Marcel Klaus vybudoval největšího výrobce dřevěných palet v Česku?

11.03.2024 09:00 Marcel Klaus vybudoval výrobce dřevěných palet KLAUS Timber. Firma má roční tržby kolem 1,5 miliardy a 400 zaměstnanců. Díky čemu tak vyrostla? The post 1,5 miliardy ročně. Jak Marcel Klaus vybudoval největšího výrobce dřevěných palet v Česku? first appeared on MladýPodnikatel.cz.

Jak vymáhat nezaplacené účty a co dělat, když se pohledávky dostanou do prodlení?

11.03.2024 09:00 Vymáhání pohledávek není nikdy příjemnou záležitostí, ale může se stát nezbytným krokem, pokud se dostanete do situace, kdy vám někdo dluží peníze a neplatí. Tento článek má za cíl přiblížit co to vlastně pohledávka je a jakým způsobem můžete postupovat, když se pohledávky ocitnou v prodlení a co to obnáší. Co je to Pohledávka? Pohledávka The post Jak vymáhat nezaplacené účty a co dělat, když se pohledávky dostanou do prodlení? first appeared on MladýPodnikatel.cz.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.