Fulfillment: Je pro každého? A co firmy se specifickými produkty? | Max Kovář a Roman Gabčo

29.02.2024 08:11 Spousta firem, které zvažují outsourcing svého skladu na někoho externího, se potýká s obavou, že jsou jejich produkty příliš atypické a mají moc specifické požadavky. Má to smysl řešit? The post Fulfillment: Je pro každého? A co firmy se specifickými produkty? | Max Kovář a Roman Gabčo first appeared on MladýPodnikatel.cz.

Muziker byl kousek od krachu. Co udělal špatně a jak to napravil? | Peter Minich

29.02.2024 08:11 Muziker se dostal do vážné krize, ke které vedly nejen externí okolnosti, ale interní rozhodnutí. Peter Minich popisuje, jak se z toho firma dostala ven. The post Muziker byl kousek od krachu. Co udělal špatně a jak to napravil? | Peter Minich first appeared on MladýPodnikatel.cz.

Účetnictví e-shopu: Jak nad ním přemýšlet? | Jaroslav Pokorný

26.02.2024 08:11 Jak přemýšlet nad účetnictvím e-shopu a jak ho ve firmě nastavit tak, aby vám sloužilo? O tom je rozhovor s Jardou Pokorným z ÚČTO.TEAM. The post Účetnictví e-shopu: Jak nad ním přemýšlet? | Jaroslav Pokorný first appeared on MladýPodnikatel.cz.

125 let na trhu, v Česku tržby 955 milionů. Jak funguje byznys spotřebičů Miele? | Josef Jelíne

26.02.2024 08:11 V Česku zaměstnávají tisíce lidí a míří na miliardové tržby. Původně německá firma má i silnou značku v oboru domácích spotřebičů. Jak se jí to povedlo? The post 125 let na trhu, v Česku tržby 955 milionů. Jak funguje byznys spotřebičů Miele? | Josef Jelínek first appeared on MladýPodnikatel.cz.

Kde dělá vaše zákaznická podpora chyby? Odpoví mystery shopping | Juraj Harkabuzík

19.02.2024 11:12 Víte, co se skutečně odehrává na vaší zákaznické podpoře, jak reaguje, řeší krizové situace, nepříjemné dotazy nebo zda umí prodat něco navíc? The post Kde dělá vaše zákaznická podpora chyby? Odpoví mystery shopping | Juraj Harkabuzík first appeared on MladýPodnikatel.cz.

DIP majitelům firem umožňuje investovat. Jak to funguje? | Marek Odehnal

19.02.2024 11:12 Dlouhodobý investiční produkt - tak se souhrnně označují různé investiční a spořicí produkty, které nabízí lidem možnosti, jak se zabezpečit na stáří. The post DIP majitelům firem umožňuje investovat. Jak to funguje? | Marek Odehnal first appeared on MladýPodnikatel.cz.

Česká e-commerce: Jak je na tom podle Heureky a Shoptetu? | Michal Vodák a Samuel Huba

19.02.2024 11:12 Jestli někdo, tak tito pánové mají o e-commerce, co říct. Komerční ředitel Heureky Michal Vodák a CEO Shoptetu Samuel Huba. Jak na tom podle nich e-shopy jsou? The post Česká e-commerce: Jak je na tom podle Heureky a Shoptetu? | Michal Vodák a Samuel Huba first appeared on MladýPodnikatel.cz.

Tisk letáků: klíčová komunikace i v digitální éře

19.02.2024 11:12 Přemýšlíte, zda má tisk letáků v dnešní době internetu a sociálních sítí ještě smysl? Odpověď je jasně ano! V tomto článku vám ukážeme, proč jsou tištěné letáky stále efektivní a jak je můžete využít k dosažení vašich marketingových cílů. Sociální sítě v popředí, ale nedosáhnou všeho Ano, žijeme ve světě, kde sociální sítě hrají velkou The post Tisk letáků: klíčová komunikace i v digitální éře first appeared on MladýPodnikatel.cz.

Dalibor Cicman : Jak nastavit management a strukturu firmy?

19.02.2024 11:12 Většina rozhovorů s Daliborem Cicmanem povrchně pokrývá spoustu témat najednou. My jsme se rozhodli zaměřit na jedno, a to rovnou na to nejdůležitější. Na lidi. The post Dalibor Cicman : Jak nastavit management a strukturu firmy? first appeared on MladýPodnikatel.cz.

Jak vybrat firemní systém pro malou firmu?| Petr Macek

12.02.2024 08:22 Jak se vybírá firemním systém, pokud vaše firma ještě není moc velká? A co to vůbec je za systém, co od něj potřebujete a v čem vám může pomoct? The post Jak vybrat firemní systém pro malou firmu?| Petr Macek first appeared on MladýPodnikatel.cz.

Praží a prodávají kávu za desítky milionů. Jak roste Dos Mundos? | Adéla Zugarová

06.02.2024 04:03 Dos Mundos je pražírna a e-shop s výběrovou kávou. Dnes má roční tržby kolem 25 milionů korun a přibližně 30členný tým i s brigádníky. Jak vznikl a jak se řídí? The post Praží a prodávají kávu za desítky milionů. Jak roste Dos Mundos? | Adéla Zugarová first appeared on MladýPodnikatel.cz.

Prodej firmy pohledem kupce. Co ho nejvíc zajímá? | Jiří Jemelka

05.02.2024 06:10 Jiří Jemelka před 13 lety založil firmu na interim management JPF. Dnes nakupuje zajímavé firmy na trhu a rozšiřuje své porfolio. Podle čeho vybírá? The post Prodej firmy pohledem kupce. Co ho nejvíc zajímá? | Jiří Jemelka first appeared on MladýPodnikatel.cz.

Převzal zadluženou firmu po otci a skončil v nemocnici. Dnes míří na 100 milionů | Matouš Syrov

05.02.2024 06:10 Z firmy ho vezla sanitka. Musel změnil svůj přístup. Vyzkoušel toho hodně, firmu se mu nakonec povedlo dstat ze ztráty a začít s ní růst. The post Převzal zadluženou firmu po otci a skončil v nemocnici. Dnes míří na 100 milionů | Matouš Syrový first appeared on MladýPodnikatel.cz.

3,3 miliardy dolarů ročně. Jak se Avast stal součástí Gen? | Ondřej Vlček

05.02.2024 06:10 Dohromady mají půl miliardy uživatelů po celém světě. Gen vznikl po sloučení Avastu a Nortonu. Poslechněte si jeden z největších byznysových příběhů Česka. The post 3,3 miliardy dolarů ročně. Jak se Avast stal součástí Gen? | Ondřej Vlček first appeared on MladýPodnikatel.cz.

2024: Snižování úrokových sazeb a velký návrat dluhopisů 

05.02.2024 06:10 Právě začínající rok 2024 na finančních trzích má jedno hlavní, naprosto určující téma - snižování úrokových sazeb hlavních centrálních bank světa. The post 2024: Snižování úrokových sazeb a velký návrat dluhopisů  first appeared on MladýPodnikatel.cz.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.