Postup katastrálního úřadu při řízení o návrhu na vklad

07.05.2024 20:22 K tomu, aby se člověk stal vlastníkem nemovitosti, nestačí podpis kupní smlouvy. Následný proces je totiž ten nejdůležitější. Jde o zápis nových údajů, v tomto případě nového vlastníka, do katastru nemovitostí. Bez tohoto zápisu by se totiž smlouva stala jen kouskem bezcenného papíru.

Prodeji své nemovitosti můžete pomoci i během prohlídek. Jak na to?

07.05.2024 00:20 Často se stává, že lidé prodávají byt či dům, v němž bydlí. Tento prodej může být trochu náročnější než prodej prázdné nemovitosti. Na druhé straně ale stávající členové domácnosti, resp. vlastník, mohou do procesu prodeje více zasahovat, a konečně i pomoci potenciálním kupcům v jejich rozhodování.

Za jakých podmínek může pronajímatel rekonstruovat nájemní byt

02.05.2024 22:21 Jestliže pronajímáte starší byt, čas od času potřebuje větší úpravy. Ideální je provádět je v momentě, kdy v bytě nikdo nebydlí. Tedy po skončení nájmu jednoho nájemce a před tím, než byt pronajmete dalším osobám. Ne vždy to však jde.

Následujíci měsíc
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.