Integrace CoPilot do produktů GFI Software

25.04.2024 13:30 Integrace komponenty CoPilot, která je postavená na GenAI, bude brzy dostupná v GFI řešeních MailEssentials, Kerio Control, ClearView a LanGuard. Tato inovace posiluje jejich výkonnost směrem k vyšší intuitivnosti, efektivitě a flexibilitě s cílem pomoci koncovým zákazníkům lépe čelit bezpečnostním hrozbám a optimalizovat síťový provoz s využitím potenciálu AI.

Souborové úložiště Dell APEX pro Microsoft Azure

25.04.2024 13:30 Společnost Dell Technologies svým zákazníkům nově poskytuje souborové úložiště Dell APEX pro Microsoft Azure - vysoce výkonné multicloudové úložiště určené pro umělou inteligenci, které překlenuje mezeru mezi cloudovým úložištěm a zpracováním dat s pomocí umělé inteligence. Jeho srdcem je PowerScale OneFS - osvědčené, vysoce výkonné a škálovatelné úložné řešení.

Monitoring a analýza citlivých dat na deep a dark webu

24.04.2024 10:10 Platforma LUMINAR poskytuje službu prediktivní bezpečnosti založenou na kontinuálním monitoringu úniku citlivých informací do prostředí deep a dark webu. Firmám umožňuje vyhledávat a sledovat data a informace, které by útočníci mohli zneužít pro kybernetický útok a proaktivně tak přijímat preventivní opatření.

Nové unikátní 3LCD technologie projekční techniky Epson

24.04.2024 10:10 Společnost Epson v březnu uspořádala v prostorách Home of AV v Říčanech u Prahy pro své resellery PQ launch HBR training - akci, která byla zaměřena na představení nových 4K HBR projektorů řady PQ. Nechyběly workshopy doplněné praktickými ukázkami užitečných funkcí projektorů, včetně edge blandingu, stackingu a videomappingu.

N-able MDR je dostupný českým MSP poskytovatelům

23.04.2024 12:10 MDR platforma od N-able mimo jiné zahrnuje špičkovou analytiku, automatizační nástroje, reporting prokazující plnění požadovaných předpisů, řízení přístupu k citlivým datům a sledování jejich možných úniků. MSP poskytovatelům přináší efektivní zastřešení kybernetické bezpečnosti pro organizace všech velikostí ve veřejném i soukromém sektoru.

Praktické nástroje a postupy pro každodenní praxi IT obchodníka

23.04.2024 12:10 Sales Expert v IT - to je nový kurz Pumpedu, který je pod vedením zkušeného mentora Jaroslava Salvy zaměřen na školení obchodních dovedností v oblasti informačních technologií. Toto speciální trénink vzniknul na základě 6 let testování během mentoringu u klientů. Na první dva vypsané termíny 15. 5. a 11. 6. 2024 v Praze můžete využít zaváděcí akční cenu 9900 Kč bez DPH!

Správa IT ve společnosti BPS Průmyslové Služby - případová studie

22.04.2024 14:10 Zajímá Vás, jak probíhal výběr nové IT infrastruktury a proč si společnost BPS Průmyslové služby vybrala právě variantu umístění vlastního serveru do datacentra MasterDC? Všechny detaily spojené s analýzou jednotlivých variant, průběhem a výsledkem projektu, se dozvíte se v naší nové případové studii!

Nová flash úložiště Dell PowerScale F210 a F710

19.04.2024 08:11 Dell PowerScale F210 a F710 představují nejnovější generaci vysoce výkonných souborových úložných systémů postavených na špičkových serverech PowerEdge pro provoz nejnáročnějších výpočetních úloh. Systém PowerScale vybavený nejnovějším softwarem OneFS je kompletní datovou platformou připravenou pro umělou inteligenci.

Technologie přepisu řeči Cabolo s podporou AI

18.04.2024 10:22 AI technologie Cabolo v reálném čase a zcela offline nahrává, přepisuje, překládá, titulkuje, indexuje a archivuje audio-video obsah. Tuto italskou značku, která je špičkou v oblasti automatického přepisu hlasu uvádí na český trh společnost AUDIOPRO.

Inovace MSP platformy Acronis Cyber Protect Cloud

17.04.2024 12:10 Řada nových funkcí, včetně AI skriptování, monitoringu EDR z partnerské úrovně a integrace s AWS a MS Entra, posouvá řešení Acronis Cyber Protect Cloud na jednu z nejucelenějších MSP platforem kybernetické ochrany.

Heat-Free Line Inkjet technologie v tiskárnách A4

17.04.2024 12:10 Epson pokračuje ve snaze zavádět inkoustovou technologii Heat-Free Line Inkjet do své řady kancelářských tiskáren a na trh s tiskárnami ve formátu A4 uvádí multifunkční tiskárny AM-C400 a AM-C550, které přinášejí řadu vylepšení a představují nejnovější průlom v miniaturizaci technologie Line Inkjet.

IT konference TechEd 2024

16.04.2024 08:41 Konference TechEd 2024 proběhne ve dnech 21. - 23. 5. 2024 v Premiere Cinemas Praha Hostivař + hybridní podoba umožní účast po celé tři dny také na online streamu. Je určena pro IT profesionály - od IT a databázových specialistů, přes vývojáře, bezpečnostní odborníky a všechny, kteří chtějí mít přehled o současných a budoucích trendech.

LTE routery TP-Link s daty za výhodnou cenu na celý rok

15.04.2024 15:00 Při nákupu některého z vybraných routerů v promo akci TP-Link získáte současně O2 datovou SIM kartu s možností zakoupit exkluzivní výhodný tarif po dobu 12 měsíců zcela bez dalších závazků. Jednoduše si tedy kupte zařízení, aktivujte mobilní data a buďte online všude, kde potřebujete!

OSINT postupy se může naučit každý

12.04.2024 15:31 Zkratka OSINT označuje sběr, zpracování a analýzu dat z volně dostupných zdrojů. Tuto metodu běžně využívají novináři, detektivové, ale také firmy při analýze obchodních partnerů či konkurentů. S těmito daty pracují i útočníci při plánování kybernetického útoku. Proto má toto umění své místo i v rámci penetračního testování.

Obrana firem proti moderním kybernetickým hrozbám je většinou nedostatečná

11.04.2024 10:20 Podle výsledků zprávy 2024 Cisco Cybersecurity Readiness Index, které vycházejí z rozhovorů s 8000 bezpečnostními pracovníky ve 30 zemích, mají pouhá 3 % firem své zabezpečení na takové úrovni, aby byly schopny čelit současným sofistikovaným kybernetickým hrozbám.

Následujíci měsíc
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.