Holešovská Regata letos přiveze dva Anděly, Leoše Mareše i 7 pádů Honzy Dědka

21.05.2024 11:23 Zahrady barokního zámku Holešov ožijí už za měsíc dvanáctou Holešovskou Regatou. Tradiční hudební festival pro celou rodinu se tam uskuteční v pátek 21. a sobotu 22. června. Vedle české a slovenské muziky opět přinese i oblíbenou soutěž netradičních plavidel a další doprovodný program pro děti i dospělé.

Agrese fanoušků na fotbalovém zápase si vyžádala zásah policie

21.05.2024 06:24 Napětí a agresivní chování fanoušků provázelo nedělní fotbalový zápas mezi FC Zlín a Bohemians Praha 1905 na stadionu Letná ve Zlíně. Policie musela opakovaně zasahovat. 

Ve Vizovicích zahrají Queenie. Na firemní akci je zvána i veřejnost

21.05.2024 06:24 Loňský úspěšný podnik ve Vizovicích letos pokračuje druhým ročníkem, od kterého si pořadatelé slibují ještě větší účast i zábavu pro celou rodinu. Vstup na akci, kde 25. května vystoupí například Queenie, je zdarma, dobrovolný příspěvek pak podpoří vybraný charitativní projekt ve městě.

Zlínská záchranka bude mít novou sanitku pro převoz novorozenců

20.05.2024 19:01 Zdravotnická záchranná služba Zlínského kraje letos pořídí novou sanitku pro převoz novorozenců. Nový speciální sanitní vůz za více než 4,5 milionu korun bude zajišťovat transport nejmenších pacientů pro celý kraj i mimo něj.

Eliška bojovala s kaprem pirátem. Obří ryba měla téměř 20 kilo

20.05.2024 14:20 Křehká žena svedla vítězný boj s kapřím monstrem. Téměř dvacetikilový šupináč zabral v brzkých ranních hodinách. Z hlubin soukromého revíru Ostrata na Zlínsku se mu dobrovolně nechtělo, ale boj nakonec vyhrála rybářka.

Jak se dělá Pardubický perník? Výrobci recept tají, jasné jsou jen tři suroviny

20.05.2024 09:00 Už 16 let je Pardubický perník označen jako Chráněné zeměpisné označení a smí se vyrábět a balit pouze na území Pardubic za dodržení přesně dané receptury. Reportér Deníku se byl podívat ve dvou výrobnách této světoznámé pochoutky, aby zjistil, jak přesně vzniká.  

Tři projekty z peněz EU, které se ve Zlínském kraji povedly. Podívejte se

20.05.2024 09:00 V květnu Česká republika oslavila dvacet let od vstupu do Evropské unie. Za uplynulé dvě dekády vzniklo ve Zlínském kraji množství projektů, na kterých se EU finančně podílela a podílí. Některé stavby se povedly a přináší lidem užitek, jiné se staly kontroverzními, a to i z hlediska čerpání evropských dotací. Deník přináší přehled tří povedených projektů, na které byly evropské finance čerpány.

Kunovicemi projela po dvou letech jízda králů. Podívejte se

19.05.2024 21:40 /VIDEO, FOTOGALERIE/ Jízdou s vyvoláváním vrcholil v neděli třídenní program jízdy králů v Kunovicích. Starobylá slavnost se tam uskutečnila po dvou letech.

V Hulíně uspořádali první ročník Dne vína. Přijeli vinaři nejen z Česka

19.05.2024 15:51 /VIDEO, FOTOGALERIE/ Vůbec poprvé uspořádali v sobotu 18. května v Hulíně Den vína. Akce v tamním Klub café baru nabídla během prvního ročníku vína hned z několika vinařství nejen z Česka. Kromě ochutnávky byly připraveny také besedy s vinaři.

Studenti UTB Zlín podporují Terapeutickou dílnu v Uherském Brodě

19.05.2024 10:40 V rámci předmětu „Projektové řízení“ se studenti z Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně rozhodli poskytnout pomocnou ruku tam, kde je potřeba. Jejich cílem bylo zpříjemnit dopoledne klientům Terapeutické dílny sv. Justýny v Uherském Brodě.

VIDEO: Festival Chutě Zlínského kraje nabídl gastro, řemesla i vinařskou uličku

19.05.2024 10:40 /FOTO, VIDEO/ V ráj chutí a vůní se v pátek a sobotu proměnilo Výstaviště v Kroměříži. Gastrofestival Chutě Zlínského kraje, který se tam konal vůbec poprvé, nabídl foodtrucky, regionální potraviny, vinařskou uličku, lidová řemesla i kroje.

Klub kaktusářů zve na tradiční výstavu kaktusů a sukulentů

18.05.2024 13:14 I letos se koná pravidelná prodejní výstava Klubu kaktusářů, tentokrát v Zlínském klubu 204 .

VIDEO: Hanácký den v Kroměříži nabídl hudbu, tanec i předání hanáckého práva

18.05.2024 13:14 /FOTOGALERIE, VIDEO/ Hanácké zvyky, hudbu, tance a barevné kroje představil Hanácký den, který v sobotu už posedmé zaplnil Hanácké náměstí v Kroměříži. Podívejte se na video a galerii Deníku, jak to tam vypadalo.

Na Podhoří díky bývalému žákovi školy vybavili další počítačovou učebnu

18.05.2024 13:14 Výuka tzv. nové informatiky vyžaduje modernější prostředí a klade větší nároky na vybavení učeben moderními technologiemi. Již podruhé v rozmezí tří let se v ZŠ Mikoláše Alše Zlín podařilo modernizovat vybavení počítačové učebny díky jednomu sponzorovi, kterým je bývalý žák školy, nyní úspěšný podnikatel v oblasti výpočetní techniky.

Mladý rybář boduje. Vytáhl z jezera na Hané obřího kapra

18.05.2024 13:14 Start letošní rybářské sezony si nemohl Adam Grulich z Kostelce na Hané představit lépe. Z vyhlášeného rybářského jezera na Hané vylovil monstrózního šupináče. Vážil 18,21 kilogramu!

Následujíci měsíc
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.