Ochmelkové se servali přímo ve vstupu prodejny v Kloboukách. Proč, si nepamatují

30.03.2024 01:50 Až tři roky za mřížemi může strávit čtyřicetiletý recidivista ze Zlínska, který se koncem února v silné opilosti popral přímo ve vstupu do prodejny ve Valašských Kloboukách s šestapadesátiletým mužem. Ani ten nebyl střízlivý a rovněž mu hrozí vězení, v jeho případě až dva roky. Oba rváči si v těchto dnech ve zkráceném přípravném řízení vyslechli podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví.

Zvony zastoupili klepáčníci. V Bzové je jich jedenáct. Jako apoštolů bez Jidáše

29.03.2024 20:00 Je Zelený čtvrtek, předvečer velikonočního trojdenní krátce před osmnáctou hodinou. Zvony v kostelech po celém světě na znamení smutku utichly a nahradily je klepače či řehtačky. A tady v Bzové, městské části Bojkovic na úpatí Bílých Karpat, i trakaře na kolečkách, takzvané táčky.

Policie hledá řidiče, který nedal přednost autobusu. Dva cestující se zranili

29.03.2024 20:00 Dopravní policisté pátrají po řidiči pravděpodobně stříbrné Škody Fabia v provedení hatchback, který ve čtvrtek 21. března kolem půl desáté dopoledne ve Valašských Kloboukách téměř zavinil střet s autobusem. O události informovala ve čtvrtek 28. března policejní mluvčí Monika Kozumplíková.

Tři lidé se nadýchali zplodin při požáru v patře bytového domu ve Zlíně

29.03.2024 14:10 Požár ve druhém patře bytového domu na ulici Ševcovská ve Zlíně likvidovali ve čtvrtek 28. března po půl šesté navečer hasiči z centrální stanice ve Zlíně a jednotka sboru dobrovolných hasičů z Fryštáku. Z bytu vycházel černý kouř.

O tři zraněné z auta u Velkého Ořechova se postarali projíždějící svědci nehody

29.03.2024 14:10 Profesionální hasiči z Luhačovic a Zlína zasahovali ve čtvrtek 28. března po půl třetí odpoledne u dopravní nehody osobního automobilu, mezi Velkým Ořechovem a Doubravami. Při havárii se zranili tři lidé.

Památník Tomáše Bati je zajímavý svou prázdnotou, říká Magdaléna Hladká

29.03.2024 08:40 /ROZHOVOR/ Památník Tomáše Bati se v tomto roce naplno otevře návštěvníkům o měsíc dříve, než tomu bylo v předchozích letech. Turisté i obyvatelé Zlína tak mohou zavítat na komentovanou prohlídku vlajkové lodi zlínského funkcionalismu už od 2. dubna. Na co se mohou návštěvníci těšit, co by si z návštěvy měli odnést a co se chystá k výročí narození Tomáše Bati, prozradila v rozhovoru pro Deník vedoucí Památníku Magdaléna Hladká.

Kam o víkendu? Na velikonoční jarmarky, košty, výstavy, koncert či lov Pokémonů

28.03.2024 21:43 Víkendové Tipy Deníku jsou tady! Každý týden pro vás v redakci připravujeme bohatou várku možností, jak zajímavě strávit celý víkend. Vyberte si z naší nabídky akcí. 

Tisíce narcisů i nová mláďata. Zlínská zoo láká k velikonoční návštěvě

28.03.2024 21:43 Prodloužený víkend a slunečné počasí vybízí k plánování výletů. Jedním z tipů je oblíbená zlínská zoo. Areál rozzářily tisíce květů a jaro je zde v plném proudu. Speciální prohlídky nabídne po zimní pauze otevřený zámek Lešná.

O Velikonocích bude ve Zlínském kraji teplo. Přijdou i teploty kolem dvacítky

28.03.2024 21:43 Po teplém předjaří se obvykle ochladí a Velikonoce stráví koledníci v zimních bundách nebo pod deštníkem. Letos to ovšem vypadá optimisticky. Meteorologové předpovídají teplé počasí.

Dvakrát porušil vykázání z domu. V opilosti ohrožoval rodiče. Skončil ve vazbě

28.03.2024 17:01 Ve vazbě skončil koncem uplynulého týdne pětačtyřicetiletý cizinec pobývající dlouhodobě v obci na Zlínsku. Nerespektoval vykázání z obydlí, které společně obývá se svými rodiči, hned dvakrát se domů vrátil a rodiče ohrožoval a vyhrožoval jim. Na základě právní kvalifikace jeho jednání může ve vězení strávit až osm let.

Kraj získal od státu 780 milionů na přivaděč z Fryštáku a obchvat Zálešné

28.03.2024 11:30 Zlínský kraj od státu získal 780 milionů korun na dálniční přivaděč z Fryštáku do Zlína a obchvat Zálešné. Jde o polovinu všech nákladů na tyto dvě stavby, které kraj chystá společně se zlínským magistrátem. Po jejich dokončení se výrazně uleví Zlínu, protože se díky nim řidiči vyhnou centru města.

Češi si oblíbili kola: Podívejte se, jak jsou na tom cyklotrasy ve vašem kraji

28.03.2024 05:40 Co Čech, to cyklista. Ve volném čase do sedla jízdního kola usedne přes osmdesát procent Čechů. Nejčastěji jezdí s rodinou či přáteli, necelá třetina preferuje vyjížďky o samotě, ukazují data společnosti Sazka. Kolik mají lidé v tuzemsku k dispozici cyklotras a jak se jezdí ve městech, zjišťovala datová redakce Deníku. 

Černý kašel na vzestupu. Za týden ve Zlínském kraji přibylo 65 nemocných

27.03.2024 18:50 Počet nemocných s černým kašlem stoupá. Za minulý týden zaznamenali epidemiologové ve Zlínském kraji 65 nových případů. Celkem se s nemocí léčí 184 pacientů, v únoru to bylo třicet pět lidí.

Ve Zlíně začal velikonoční jarmark. Co nakoupíte a jaký je program?

27.03.2024 18:50 Velikonoční jarmark oživí ve středu a čtvrtek náměstí Míru ve Zlíně. Řemeslníci a prodejci nabídnou typický velikonoční sortiment, od pestrých malovaných vajíček a kraslic až po zdobené pomlázky, jarní dekorace a perníčky. Kromě svátečního zboží budou na stáncích další řemeslné výrobky, občerstvení a pochutiny.

V Baťově kanálu roste plavební komora. Lodě proplují z Otrokovic až do Hodonína

27.03.2024 13:12 /FOTO/ Stavbaři v těchto dnech prodlužují splavnost Baťova kanálu o poslední kilometr. Díky tomu lodě v budoucnu proplují z Otrokovic na Zlínsku až do Hodonína.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.