V kampani Lidlu září 'falešní' Robbie Wiliams, Shakira nebo Adele. Jde o jeho zaměstnance

29.02.2024 13:20 Kde sehnat skutečně hvězdná jména do kampaně? V britském Lidlu pověřili HR oddělení.

AI video a zvuk: Pika přidává lip sync. ElevenLabs zvládne dodat zvuk do videa na základě promptu

28.02.2024 07:52 Videotvorba ještě nebyla jednodušší. ElevenLabs odstraňuje jednu z největších bolestí videotvůrců a Pika dokáže nově napasovat AI vytvořeným postávám ze svých videí slova do úst.

Jaké se značkám vyplácí inovace a trendy ukáže konference BRANDstorming

28.02.2024 07:52 Na desátem ročníku vás čekají inspirativní příběhy značek v digitální době 21. století, využití umělé inteligence a gamingu v marketingu i praktické tipy pro branding a storytelling.

Chutná OK, 'chválí' Pepsi dietní Coca-Colu v nové kampani

27.02.2024 09:40 Jo, je to v pohodě. Úplně přijatelné, tvrdí Pepsi o Coca-Cole. Podprahově ovšem cítíme z této australské kampaně spíše ostravské: „P*čo!“

Změna strategie dovedla Voyo k 1 milionu předplatitelů napříč svými trhy

27.02.2024 09:40 V roce 2020 mělo Voyo napříč trhy 135 tisíc uživatelů. I díky 37 původním pořadům za poslední 3 roky se podařilo subscription-video-on-demand platformě navýšit počet předplatitelů na 1 milion. Mezi hity platformy patří série Extraktoři, Iveta nebo Metoda Markovič: Hojer.

Marketing Festival 2024: Král je mrtev aneb Konec bezobsahového marketingu dle Jonoa Aldersona

26.02.2024 11:50 Nejlepším řečníkem Marketing Festivalu byl Jono Alderson. A to nejen díky „flow rychlejší než Eminem“. To, že obsahový marketing nemá být o vaření „písmenkové polévky“ pro SEO, si budeme muset velmi rychle zvnitřnit. Budoucnost vyhledávání totiž učiní obsah dle analýz klíčových slov nerelevantní.

Tři spoty ukazují, jak se postavit nenávisti proti židům

23.02.2024 09:00 „Proti židům je namířena většina nábožensky orientovaných útoků ve Spojených státech,“ varuje Nadace pro boj s antisemitismem. Své tvrzení doprování skvěle natočenou sérií spotů, které nabízí možná řešení.

Studie: Celebrity v reklamě ovlivňují postoj lidí ke značce. Nejoblíbenějšími propagátory jsou dlouh

23.02.2024 09:00 Dvě pětiny z 8 tisíc oslovených českých online uživatelů se ve výzkumu shodly, že reklamy se známou osobností upoutají jejich pozornost více než jakékoli jiné reklamy. U zhruba každého třetího má navíc přítomnost kladně vnímané celebrity pozitivní vliv na jejich vnímání propagované značky nebo produktu. Z formátů reklamy s přehledem vedou hrané spoty, které daleko předčí i v poslední době frekventované doporučení od osobnosti na sociálních sítích. Z celebrit zase dotázaní v reklamách nejraději vidí herce a herečky, což výzkum potvrdil už po několikáté v řadě.

AI influencerky ohrožují živobytí těch reálných. Ty z platformy Fanvue konkurují i modelkám z OnlyFa

22.02.2024 03:50 Již nějakou dobu se na poli sociálních sítí setkáváme s novým termínem. Jde o virtuální influencery, tedy o AI generované postavy které propagují vaše produkty stejně dobře jako slavné osobnosti z masa a kostí. Právě ti se nyní bojí o své peníze.

Vítězství v soutěži kamenných obchodů Visa Czech Top Shop 2023 patří prodejně kosmetiky Nobilis Tili

21.02.2024 20:40 Cenu za architektonické řešení prodejny si odnesla společnost Lidl za citlivé řešení přestavby historických prostor původní banky pro prodejnu v ulici Na Příkopě v Praze. Mezi trojici nejlepších kamenných obchodů patří mimo vítěze, severočeské prodejny přírodní kosmetiky Nobilis Tilia, i pražská třípatrová prodejna Rock Point a první oficiální český obchod LEGO z OC Westfield Chodov.

Kotek opět slyší volání Bauhasu. Značka se snaží etablovat akustický branding

20.02.2024 22:40 Když řekneme: „Já, já, jupí, jupí, jej,“ dost možná si vybavíte konkrétní hobby market. Ten další se snaží zavrtat do hlav podobným způsobem. A opět mu u toho asistuje Vojta Kotek jako hlavní postava a také prodavač v podání Zdeňka Charváta.

EU zahájila formální vyšetřování TikToku. Bude zkoumat ochranu dětských uživatelů i algoritmy stimul

20.02.2024 08:00 Zákon o digitálních službách platí pár dnů a je tu vyšetřování jedné z největších sociálních sítí. Už loni dostal TikTok od EU pokutu ve výši 8,5 miliardy korun za porušování zákonů při zpracování osobních údajů dětí. Nyní se vyšetřovatelé zaměří na jeho celé fungování.

Trump uvedl edici zlatých tenisek a okamžitě ji vyprodal. V zásobě má další zvláštní merch

19.02.2024 10:20 1000 kusů zlatých kecek za v přepočtu bezmála 9500 korun se vyprodalo za pár hodin. Jsou to ale další řady o polovinu levnějších tenisek, které mohou Donaldovi Trumpovi výrazně finančně pomoci. Skutečně to potřebuje. Není náhoda, že uspíšený vstup na trh přišel den poté, co mu soud nařídil zaplatit pokutu 355 milionů dolarů.

Je tu gamechanger? AI video nástroj Sora od OpenAI přináší dosud neviděnou kvalitu

16.02.2024 08:20 Už i OpenAI má svůj „text-to-video“ nástroj. Sora umí vytvářet až minutová FullHD videa na základě textového zadání, dokáže v nich udržet konzistenci a generovat přesvědčivé postavy, které vyjadřují živé emoce.

Adidas odbourává v nové kampani tlak ve sportu s pomocí svých největších hvězd

16.02.2024 08:20 Adidas povolal Lionela Messiho, Patricka Mahomese, celý tým All Blacks a desítky dalších sportovců, aby ukázal i amatérským sportovcům, jak se při sportu nenervovat a užít si ho.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.