Bojí se miliardářů, mstí se na důchodcích, zhodnotila vládu Konečná. A zážitek s kšefty profesorky N

31.08.2023 20:10 „Bojí se miliardářů, zbrojařů, Bruselu, bank a korporací a hojí se na lidech, důchodcích a zaměstnancích,“ říká na adresu vlády europoslankyně a předsedkyně KSČM Kateřina Konečná. Prozradila, co vyvolalo její nedávnou výměnu názorů s Danuší Nerudovou. Rozebrala také, v čem vidí problém ohledně případného zakoupení plynovodní sítě na našem území a zmínila české a kanadské důchodce. V souvislosti s prezidentem padla slova jako „maňáskování a poplivání sama sebe“.

Jsou to naši konkurenti. Zahradil naplno o Pekarové, Lipavském a dalších

31.08.2023 20:10 ODS by měla jít do eurovoleb samotná, tvrdí europoslanec za ODS Jan Zahradil, který už sám kandidovat nechce. Zkusí domácí politiku, nebo post velvyslance? Byl by pro koalici ODS a ANO? O tom všem hovořil v pořadu K věci na CNN Prima News.

Baránek : Nervozitu způsobuje především vláda, která neplní spliby a vymýšlí nesmysly

31.08.2023 20:10 Komentář na veřejném facebookovém profilu strany k příčinám růstu nervozity v zemi

Indie zakázala vývoz rýže. Svět se bojí hladomoru

31.08.2023 20:10 Indický zákaz vývozu rýže vyvolal v červenci obavy z globální potravinové krize. I proto, že rozhodnutí indické vlády přišlo týden po vypršení černomořské dohody o bezpečném vývozu obilí z Ukrajiny. Ceny rýže nyní v klíčových exportních zemích vrostly až o 20 %. Na rýži jsou přitom závislé přes 3 miliardy lidí na celém světě.

S koncem prázdnin posílí České dráhy spoje a na tratě se vrátí školní vlaky

31.08.2023 20:10 České dráhy posílí v souvislosti s koncem prázdnin a návratem školáků do měst dálkové spoje. Přesto cestujícím doporučují zajistit si včas rezervace a využít spoje také mimo špičku. Od pondělí 4. září se na tratě vrátí „školní spoje“, jejichž provoz byl o prázdninách přerušen. Žáci a studenti mohou využívat pro cesty do školy zvláštní jízdné se slevou 50 % a ještě výhodnější časové a traťové předplatní jízdenky.

Krutáková : Musíme zapracovat na skládkování komunálního odpadu

31.08.2023 20:10 Informace na svém veřejném facebookovém profilu k jednání sněmovního výboru pro životní prostředí

Tiché víno znovu na stole. Výborný sestaví komisi, ta se vyjádří do konce roku

31.08.2023 20:10 Zdaní se tiché víno, nebo nikoliv? Toť otázka, o niž se vedou debaty v rámci konsolidačního balíčku. Lidovci v současné době zdanění připouštějí, i když byli v minulosti proti.

Šitina : Rozhodnutí pro budoucnost - Je čas na nový směr pro středoevropské státy

31.08.2023 20:10 Článek zkoumá návrh na vznik Středoevropské unie jako alternativy k stávající Evropské unii. Přináší kritický pohled na současnou situaci, historické odlišnosti a možné výhody nového uskupení.

ČEZ Teplárenská: S novým školním rokem podporujeme výuku přírodovědných předmětů

31.08.2023 20:10 Symbolický šek ve výši 25 000 korun převzala z rukou Martina Nováka, zástupce ČEZ Teplárenské, Martina Meitnerová, ředitelka jirkovské ZŠ Nerudova. Celou finanční částku přitom škola použila k zakoupení interaktivní tabule do učebny fyziky.

Čižinský kvůli Pospíšilovi napsal Pekarové. Hodně neobvyklá výzva

31.08.2023 20:10 Pražské zastupitelské kluby by se měly zapojit do očištění magistrátní politiky od kauzy Dozimetr, říká šéf hnutí Praha sobě Jan Čižinský. „Zkompromitovaného politika“, europoslance Jana Pospíšila, vyzvala Praha sobě k rezignaci z funkce náměstka pražského primátora na základě nově zjištěných informací o jeho zapojení do korupční kauzy. Předsedkyně Poslanecké sněmovny Markéta Pekarová Adamová byla v otevřeném dopise vyzvána ke „znovuobnovení pražské buňky TOP 09“.

Piráti: Kratom už nebude přístupný dětem, posílí i ochrana spotřebitelů

31.08.2023 20:10 Vláda podpořila důležitý návrh o psychomodulačních látkách, který zlepší ochranu dětí a mladistvých a stejně tak ochranu zdraví spotřebitelů. Kratom, CBD a podobné produkty jsou nyní totiž bez jakékoliv kontroly volně dostupné třeba v automatech nebo na internetu, kde si je mohou běžně pořídit i děti. To se má díky novým přísným pravidlům změnit.

Primátor Svoboda: Pracujeme na dlouhodobém řešení, jehož cílem je zvýšit bezpečnost na pražských cho

31.08.2023 20:10 Vedení hlavního města se snaží dlouhodobě řešit problémy způsobené uživateli sdílených kol a koloběžek. Nyní se na neukázněné koloběžkáře a cyklisty zaměří Městská policie. Od čtvrtka do neděle budou strážníci v rámci bezpečnostní akce Koloběžka více dohlížet na nesprávný způsob jízdy cyklistů a uživatelů koloběžek, a to na celém území hlavního města.

Český statistický úřad: V červenci byla očištěná míra nezaměstnanosti 2,8 procenta

31.08.2023 20:10 Ppodíl nezaměstnaných k?ekonomicky aktivním, tj.?součtu zaměstnaných a nezaměstnaných, dosáhl v červenci 2,8?%. Meziročně se zvýšil o?0,4?procentního bodu. Míra nezaměstnanosti mužů dosáhla 2,3?%, u žen 3,4?%.

Zbyněk Fiala: Souboj na vidle

31.08.2023 20:10 Komunitní energetika se probouzí v parlamentu v podmínkách jaderného náletu vlády i opozice. Velcí hráči si nechtějí připustit ztrátu energetického monopolu a prostředí stamiliardových investic.

Štěpánek : Filipika proti demagogii

31.08.2023 20:10 Co následovalo, když na demonstraci Milionu chvilek přišlo na Letnou 300 tisíc lidí? Nic. Padla Babišova vláda? Ne.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.