Rajčata za 26 Kč, papriky za 60. Bavorský market nabídl neslýchané

31.07.2023 21:30 Levná zelenina, konkrétně rajčata za 26 Kč a papriky za 60. Ale také polské výrobky, což dříve bylo neslýchané. To ParlamentníListy.cz viděly v jedné z bavorských poboček supermarketu ALDI, který na českém trhu nepůsobí. Němci též začínají více označovat jednotlivé druhy masa a vepřové ustupuje. To na českém tržišti v Plzni, které ParlamentníListy.cz navštívily cestou z Německa, převládalo lamentování nad cenami paprik až za 120 Kč.

Babiš se smál v rádiu Fialovi. A pak to přišlo: Až se ANO dostane do vlády...

31.07.2023 21:30 První změny v důchodech by mohly platit už od září, vláda ve Sněmovně protlačila zpřísnění pravidel pro předčasné důchody a zpomalení valorizací. Předseda opozičního hnutí ANO Andrej Babiš tyto plány kritizuje, pokud ANO bude v příští vládě, zase změny vrátí zpátky, řekl v pondělním rozhovoru pro Rádio Impuls. Nešetřil premiéra Petra Fialu, že se chlubí poklesem inflace, když na tom jeho vláda nemá žádnou zásluhu. A slíbil také návrat EET.

Zásah německé ekonomiky. Green Deal a elektřina. Varování pro ČR

31.07.2023 21:30 „Nynější nula je pouze narovnáním skutečného stavu.“ Poslanec a ekonom Jan Hrnčíř vysvětlil „čachrování“ s miliardami. „Státní rozpočet nemůže stát na tom, kolik se vládě podaří vypumpovat peněz ze státních a polostátních podniků jako je ČEZ nebo Lesy ČR. Jsem přesvědčen, že plánovaný schodek rozpočtu již odepsala i sama vláda,“ uvedl. Upozornil i na to, že koncern Volkswagen nedávno omezil výrobu elektromobilů, a analyzoval dotace na „domy po babičce“.

„Válka s Čínou za dva roky.“ 110 tisíc vojáků letectva chystáno na boj. Generál z USA šokuje

31.07.2023 21:30 „Zabíjení nepřátel posílí vaše manželství a i jídlo vám bude chutnat líp.“ Ameriku děsí výstřední generál letectva s drsným stylem vyjadřování, který své vojáky připravuje na válku s Čínou. Ta má podle něj vypuknout už za dva roky. Pentagon se od něj distancuje, americká diplomacie se snaží provokativní slova mírnit, ale „šílený generál“ přesto nachází podporu u některých válečných jestřábů v Kongresu. Ti v něm spatřují toho pravého vojenského lídra, kterého Amerika potřebuje ve svém tažení proti sílícímu rivalovi na Dálném východě. Má však americká armáda tolik munice, kolik má drsných slov?

Do hajzl*. Já věděl, že to bude... Ochutnávali jídla z kempu. Na tohle narazili

31.07.2023 21:30 „Musím říct, že ceny nejsou drahé, řízek sto pade, smažák sto pade, což je super. Dokonce malinovka jenom 25 korun a kafe deset korun,“ konstatuje ve videu, kde hodnotí ceny v českých kempech, Starej fotr. Se svým kamarádem Honzíkem koštuje koleno, řízek, smažený sýr, ale i hranolky a cibulové kroužky.

Vích : Požáry na Rhodu připomněly potřebu hasicího letadla pro ČR

31.07.2023 21:30 Požáry na Rhodu zase jednou ukázaly, jak neschopnou vládu tu právě máme. Místo aby byla předvedena profesionalita, rychlost a improvizace s pomocí a evakuací, zase jen výmluvy a zpětné prohlašování, co všechno dělali nebo by dělali.

Když jsou USA s Čínou sami. Co tvrdí o Češích? Profesor Drulák napověděl

31.07.2023 21:30 Předseda Asociace nezávislých médií ČR Stanislav Novotný vyzpovídal ve svém pořadu O čem se mlčí někdejšího diplomata, profesora Petra Druláka. Řeč byla například o protičínské politice, ale i o tom, jakým směrem se nyní ubírají Spojené státy.

Zdechovský : Lidé z Ukrajiny se v Česku začínají bát

31.07.2023 21:30 Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k rozdmýchávání nenávisti vůči ukrajinským občanům

Schillerová : Co vlastně znamená mít čistý stůl?

31.07.2023 21:30 Komentář na svém veřejném facebookovém profilu z prázdného sálu Poslanecké sněmovny

Armáda ČR: Plánované personální změny ve velení a na Velitelství pro operace

31.07.2023 21:30 Od 1. srpna 2023 se stane generálporučík Miroslav Hlaváč novým prvním zástupcem náčelníka Generálního štábu. Generál Hlaváč dosud působil jako zástupce náčelníka Generálního štábu - náčelník štábu.

Sehnalová : Modernizujeme všechny naše nemocnice

31.07.2023 21:30 Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k investicím Zlínského kraje do zdravotnictví

Pavel Foltán: Vox populi - Škoda vlády, která padne vedle

31.07.2023 21:30 Na rozdíl od elit a itrnic, jaké svět neviděl, disponuje lid schopností flexibilní aplikace elementární logiky s krycím jménem selský rozum, což nelze zničit ani vakcinačním zásahem do genetiky, ani zblbnout e-robotizací s krycím jménem „umělá inteligence“.

David : Co bychom neudělali pro Evropu bez emisí, že…

31.07.2023 21:30 Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k požáru lodního nákladu elektromobilů v Nizozemsku

Piráti: Lukáš Kolářík s okamžitou platností ve zbývajících funkcích skončil

31.07.2023 21:30 Vyjádření Republikového předsednictva Pirátů ke kauze Lukáše Koláříka po jednání z 30. 7. 2023

Šlachta : Piráti jsou papaláši nejhrubšího zrna

31.07.2023 21:30 Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke kauze pirátského exposlance Lukáše Koláříka

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.