Přesile vzdorující Fialky zvadly. Atalanta vykročila do finále poháru v nastavení

25.04.2024 03:50 Atalanta zvládla po postupu v Evropské lize i semifinálovou odvetu Coppa Italia, v níž porazila na vlastní půdě Fiorentinu 4:1. Cestu do třetího finále z posledních šesti ročníků odstartoval už v osmé minutě Teun Koopmeiners, jenž vyrovnal stav z prvního vzájemného klání. Klíčový moment ale přišel po změně stran, kdy viděl červenou kartu hostující obránce Nikola Milenkovič. Hosté sice i přes oslabení dokázali srovnat, hrdiny Bergama se ovšem poté stali Gianluca Scamacca a Ademola Lookman, kteří se postarali o to, že si jejich celek zahraje o trofej s Juventusem.

Premier League - souhrn 29. kola: Liverpool odmítl dotáhnout Arsenal

25.04.2024 03:50 Arsenal se nijak nemazal v londýnském derby s Chelsea, potupil ji hned pěti brankami a má navíc díky úspěchu na prvním místě tabulky náskok tří bodů před Liverpoolem, který porážkou 0:2 s městským rivalem Evertonem vyšel naprázdno podruhé z předešlých tří kol. Po sérii zaváhání uspěl Manchester United, který splnil povinnost proti Sheffieldu United.

Ligue 1 - souhrn 29. kola: AS Monaco oddálilo oslavy PSG

25.04.2024 03:50 AS Monaco zdolalo LOSC Lille a oddálilo mistrovské oslavy Paris Saint-Germain. Úřadující šampion neměl problémy na hřišti Lorientu a vítězstvím 4:1 je velmi blízko k historickému 12. prvenství.

Červ prvním gólem za Plzeň pomohl k postupu do finále MOL Cupu. Vyhrát trofej je velká motivace, hlá

24.04.2024 22:51 Záložník Lukáš Červ už den před semifinále domácího poháru se Zlínem tušil, že by mohl konečně prolomit čekání na první gól v dresu Plzně. Vedle branky přispěl k vítězství 3:0 i jednou asistencí a zápas označil za jeden z dosud nejlepších po zimním příchodu do Viktorie.

Barcelona i nadále pod vedením Xaviho? Trenér měl souhlasit s pokračováním ve funkci

24.04.2024 22:51 Přestože Xavi v lednu ohlásil, že v Barceloně nedodrží smlouvu platnou do roku 2025 a po aktuální sezoně předčasně složí funkci trenéra, situace se obrátila. Podle nejrůznějších zdrojů změnil španělský kouč názor a nechal se přesvědčit, aby u Blaugranas pokračoval.

Ligue 1 - souhrn 29. kola: PSG opět blíže k titulu

24.04.2024 22:51 Paris Saint-Germain nemělo problémy na hřišti Lorientu a vítězstvím 4:1 se opět přiblížilo k titulu. Úřadujícímu šampionovi dá jistotu případné večerní zaváhání AS Monaco

Eredivisie - souhrn 31. kola: Twente si upevnilo třetí příčku

24.04.2024 22:51 Twente naplnilo roli favorita proti Almere City a výhrou 3:1 si upevnilo třetí místo. Na vítězné trefě domácího týmu se asistencí podílel Michal Sadílek.

Pošetřené opory dotáhly Plzeň do finále poháru, Zlín na další zázrak nedosáhne

24.04.2024 22:51 Viktoria Plzeň zvládla semifinálové utkání MOL Cupu a po domácí výhře 3:0 nad Zlínem se může těšit na vrchol soutěže, který odehraje také v Doosan Areně proti Spartě. Západočechům se od úvodu vyplácelo pošetření několika opor v ligovém zápase na Slovácku, což přispělo k rychlému vyřešení postupové hádanky. Nejprve se velmi rychle trefil odpočatý Tomáš Chorý, jehož ještě do přestávky doplnil svou první soutěžní brankou v plzeňském dresu další navrátilec do sestavy Lukáš Červ. Zimní posila z pražské Slavie navíc po změně stran přihrála ve formě hrajícímu útočníkovi také na pojišťující zásah.

Torres v Atléticu Madrid povýší, od léta se stane trenérem rezervního týmu

24.04.2024 22:51 Atlético Madrid odmění Fernanda Torrese, který v posledních třech letech sbírá úspěchy u týmu do 19 let. Bývalý útočník od nové sezony převezme rezervní mužstvo Rojiblancos.

League Championship jde do finiše. Na postup zůstává osm adeptů, kdo se probojuje do Premier League?

24.04.2024 17:30 Už jde do tuhého. Týmy ze špičky druhé anglické ligy vědí, že v nejbližších dnech se rozhodne o postupujících do Premier League. Dost dobře se může stát, že se mezi anglickou elitu vrátí trojice týmů, která v ní loni působila. Velké šance na návrat má ale i kdysi slavný Ipswich, jehož bránu hájí český gólman Václav Hladký .

Musíme zůstat v klidu. Bude to klíč k úspěchu, nabádá Klopp před derby

24.04.2024 17:30 Jürgen Klopp vyjádřil na tiskové konferenci před 244. Merseyside derby přesvědčení, že Liverpool může na hřišti Evertonu uspět díky chladným hlavám a čerstvým nohám. Jeho tým se v bitvě o Liverpool, v níž půjde o titul i o záchranu, bude muset obejít bez zraněného Dioga Joty .

Rangnick potvrdil kontakt s Bayernem. Momentálně se soustředím pouze na Euro s Rakouskem, ujistil

24.04.2024 17:30 Trenér rakouské reprezentace Ralf Rangnick ve středu potvrdil, že ho kontaktoval Bayern Mnichov, který hledá nástupce odcházejícího Thomase Tuchela. Rangnick uvedl, že v současné době neřeší potenciální zájem Bayernu a soustředí se pouze na Euro 2024, které začíná v červnu v Německu.

Athletic se rozloučí s kapitánem. Muniain poprvé v kariéře změní působiště

24.04.2024 17:30 Iker Muniain, kapitán Athletic Clubu, po sezoně poprvé v kariéře změní působiště. Jednatřicetiletý dvojnásobný španělský reprezentant a odchovanec baskického klubu strávil v A mužstvu 15 sezon.

Bild: Hložek na odchodu z Leverkusenu. Zájem o českého reprezentanta je z Itálie a Anglie

24.04.2024 17:30 Adam Hložek bude v létě podle německého deníku Bild na prodej. O českého reprezentanta, který se po odchodu z pražské Sparty nedokázal naplno prosadit do základní sestavy Leverkusenu, údajně jeví zájem římské kluby AS a Lazio i potenciální nováčci Premier League Leicester a Leeds, kteří jsou aktuálně na čele anglické Championship. "Odchod z Německa nevnímám jako dobrý krok," myslí si expert Livesport Zpráv Jan Morávek .

Pochettino po debaklu s Arsenalem zuřil: Nezasloužíme si postoupit do evropských pohárů

24.04.2024 12:04 Trenér hráčů Chelsea Mauricio Pochettino po úterním debaklu 0:5 v londýnském derby na hřišti Arsenalu připustil, že s podobnými výkony nemůže jeho tým pomýšlet na pohárové příčky. "Blues" jsou před závěrem anglické ligy devátí a hrozí jim, že poprvé od sezon 1995/96 a 1996/97 budou v Evropě chybět dvakrát po sobě.

Následujíci měsíc
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.