3 Ways to Disable WordPress XML-RPC for Better Security

22.04.2024 23:10 I’ve written before about how to protect WordPress XML-RPC and why it’s important. In this quick post, I explain three easy ways to to disable WordPress XML-RPC to help improve the security of your WordPress-powered site. Contents About XML-RPC Why Disable XML-RPC? Disable XML-RPC via plugin Disable XML-RPC via WordPress code Disable XML-RPC via Apache/.htaccess Using mod_alias Using mod_authz_core Disable XML-RPC via Nginx About XML-RPC From the official website: XML-RPC is a spec and a set of implementations that allow

Následujíci měsíc
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.