Motivace dluhem

25.01.2024 15:21 V MLM funguje tzv. motivace dluhem. Vysvětluje se to na manažerských školeních těch, co už pod sebou mají jakž takž stálé podřízené. Pokud je Vaše rozdílová provize z Vašich podřízených 20%, tak je motivujte dluhem. Řekněte jim, že peníze z nich musí být cítit, musí být vidět. Tak ať si koupí lepší auto, kvůli representaci.

Machrujeme

15.01.2024 12:10 Sedi si takhle vrana nad propasti na vetvi, kdyz jde okolo zajic a pta se vrany: “Co delas vrano?” a vrana na to: “Machruju” “A muzu machrovat s tebou?” pta se zajicek. “Jo muzes”. Tak si tam takhle spoli sedi, kdyz jde okolo liska a taky se pta: “Co tam delate?” “Machrujem” odpovi lisce vrana

Biosložka FAME

05.01.2024 00:30 FAME, neboli Fatty Acid Methyl Ester, je biologicky obnovitelná kapalina, která patří mezi biopaliva. Je to ester mastné kyseliny, který je vytvořen transesterifikací tuků nebo olejů s metanolem nebo ethanolem. FAME se často používá jako složka biodegradovatelných maziv a také jako složka biodieselu. Zde jsou některé klíčové vlastnosti a aspekty FAME: Přestože má FAME několik

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.