Reflex CZ 14.05.2024 16:30  Team Colours of Ostrava letos opět nabídne výběr toho nejlepšího ze světové hudební a kulturní scény. Na letošním ročníku Colours of Ostrava vystoupí současní popoví rebelové Sam Smith, američtí rockeři Queens of the Stone Age nebo nestárnoucí rocková legenda Lenny Kravitz. Dalšími hvězdami jsou například zpěvák a producent elektronické hudby James Blake, jamajský matador Sean Paul, severská popová diva Zara Larsson, stylové multižánrové trio Khruangbin z Texasu, éterická hudebnice Bat for Lashes nebo bluesový kytarista Gary Clark Jr. a další. Sejde se více než 30 domácích a 70 zahraničních jmen, která mají na kontě 19 cen Grammy a 68 nominací. Žánrově bude zastoupen rock, pop, world music, blues, elektronika, neoklasika, ale i punk, jazz, hip hop, soul, funk, reggae či dancehall. Za pozornost stojí také velký počet silných ženských jmen, která rezonují svým pojetím světové populární i alternativní hudby. Propojovat lidi však festival nebude pouze muzikou a láskou k ní, ale i láskou obecně s Láskyplnou seznamkou, která se uskuteční prvním rokem. Novinkou bude i rozšíření doprovodných aktivit mezinárodního diskusního fóra Meltingpot. 15. května budou spuštěny rezervace místenek na veškerá divadelní představení. 21. ročník festivalu Colours of Ostrava se uskuteční 17. až 20. července 2024 v industriálním areálu ostravských Dolních Vítkovic.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.