Zoznamrealit.sk 06.05.2024 00:11  Cena: 25.000 EUR Ponúkame na predaj pozemok v obci Župkov s výmerou 1150 m2, vhodný na výstavbu rekreačnej chaty. Pozemok má rozmery 30x40 m, je mierne svahovitý, slnečný. Je z neho pekný výhľad na okolité kopce. Prístup k pozemku je priamo po asfaltovej ceste, elektrické vedenie sa nachádza na hranici pozemku. Pozemok sa nachádza v časti obce zv. Horný Župkov, v bočnej doline. Prostredie je tiché a ideálne na rekreačné využitie. K dispozícii je pripravený projekt chatky so zastavanou plochou 26 m2, súhlas obce s využitím pozemku na stavbu ako aj súhlas s pripojením na elektrickú sieť. VÝHODY: - tiché prostredie - bezproblémový prístup po asfaltovej ceste - možnosť pripojenia na elektrickú sieť - pripravený projekt rekreačnej chatky LOKALITA: Obec Župkov sa nachádza v pohorí Vtáčnik, 10 km od okresného mesta Žarnovica. V blízkosti sa nachádza lyžiarske stredisko Ski Blanc Kollárová . Okolie je vhodné na turistiku, cykloturistiku, hubárčenie, sú tu možnosti jazdy na koni. Dostupnosť autom z Nitry 45 minút, z Bratislavy 1 hod 45 min. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0950.527.353 ID ponuky: ZC-65889 Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb .

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.