Denik.cz - Kultura 04.05.2024 12:01 Se zajímavými knižními novinkami se opět roztrhl pytel. Patří k nim třeba biografie Má rodina, můj příběh, v níž Anthony Delon líčí život se slavným otcem Alainem, nová detektivka Roberta Bryndzy nebo závěrečný díl karvinské ságy Šikmý kostel 3. V češtině vyšel také román Ahoj krásko, jehož adaptaci už chystá Netflix, a Marek Wollner ve své knize Reportér na odstřel odhaluje „všechno, co jste chtěli vědět o zákulisí boje o politický vliv v televizi, ale báli jste se zeptat“. A konečně sbírku básní, nazvanou Pekelnej pes má na mě vztek, vydal náš redakční kolega Michal Bystrov. Deník přináší pravidelné tipy na zábavné čtení.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.