Blesk.cz 02.05.2024 09:20  Ministr zemědělství Marek Výborný bude dnes v Praze jednat se zástupci ovocnářů a vinařů o možné pomoci kvůli škodám způsobeným jarními mrazy. Na úrodě ovoce jsou škody za více než miliardu korun, na vinicích přesahují dvě miliardy korun. Ministr minulý týden řekl, že jeho úřad spustí program s pomocí 70 až 100 milionů korun, chce také poslat žádost o mimořádnou finanční pomoc Evropské komisi. Zástupci vinařů se v úterý shodli, že kompenzace za škody způsobené mrazy požadovat nebudou. Místo toho požadují, aby vláda ustoupila od záměru zavést spotřební daň na tichá vína.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.