Reflex CZ 30.04.2024 22:02  Když loni koupila státní společnost ČEPS majitele našeho tranzitního plynovodu Net4Gas z iniciativy ministra průmyslu Josefa Síkely, byl z toho velký poprask. Stát kupoval fakticky předluženou firmu, která právě přišla o byznys v podobě tranzitu ruského plynu, za pět miliard korun a přebíral přitom dluh vůči bankám a držitelům dluhopisů ve výši 33 miliard korun. Akcionáři, kterými byly investiční společnosti pojišťovny Allianz a kanadská Borealis měli jedinou alternativní nabídku sotva za polovičku od českého podnikatele Daniela Křetínského, který je rovněž majitelem vydavatelství CNC, pod které spadá i web Reflex.cz.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.