Reflex CZ 30.04.2024 22:02  V den, kdy policisté z NCOZ definitivně potvrdili, že za výbuchem muničního skladu ve Vrběticích stála ruská rozvědka GRU, se Andrej Babiš rozhodl vydat nenávistné video vůči premiéru Petru Fialovi a Ukrajině. Expremiérovi vadí, že česká iniciativa shánění dělostřeleckých granátů funguje a boduje u západních spojenců. Zapomněl už ale na to, že ve Vrběticích zavraždili také ruští agenti dva české občany. Těm nevěnoval Babiš ani hlásku, místo toho se obul do Fialy s Černochovou za poškozování státních symbolů. Ale spíš tím jen upozornil na to, že neví, jak český znak vlastně vypadá.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.