Blesk.cz 29.04.2024 16:00  Po chladném aprílovém počasí skočíme rovnou nohou do letního počasí. Od jihu k nám bude proudit teplý vzduch s příměsí prachových částic ze Sahary, který přinese letní teploty. Oblačnost bude zmenšená – vzhledem k prachu ze Sahary se může tvořit vysoká oblačnost, srážky z ní vypadávat nebudou. Čeká nás teplotně nadprůměrný týden, kdy sluneční brýle budeme střídat s deštníky až ve čtvrtek. Ale bude i nadále větrno – nárazy větru budou dosahovat rychlosti 55 km/h, na Českomoravské vrchovině až 70 km/h. Vysuší tak půdu a bude podporovat šíření požárů. Středočeský kraj od úterý zakázal zapalování ohňů, je to zakázané i na zahradách.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.