Blesk.cz 25.04.2024 18:00  Ve vládě Petra Fialy dohází již k osmé změně. TOP 09 se rozhodla dle všeho vystřídal ministryni pro vědu, výzkum a inovace Helenu Langšádlovou. V odborné sféře za sebou zanechala dobrý dojem, její kroky ocenil i premiér Petr Fiala . Co však Langšádlové patrně zlomilo vaz? Nebyla příliš viditelná navenek, ač se v posledních dnech sama bránila tomu, že by byla neviditelná. „Neviditelnost, to, že se jí nedařilo dobře komunikovat svojí práci široké veřejnosti,“ vidí jako jasný důvod popularizátor vědy a moderátor ČT Daniel Stach. Na konec Langšádlové reagují i další. Více podrobností oznámila ministryně dnes na tiskové konferenci, kde jí za práci poděkovala předsedkyně Poslanecké sněmovny a TOP 09 Markéta Pekarová Adamová. „Připouští, že více úsilí věnovala samotnému obsahu práce než její následné prezentaci navenek," uvedla.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.