Reflex CZ 25.04.2024 09:20  V letech 1995–2004 prošlo nejrůznějšími českými výchovnými zařízeními na 17 tisíc dětí, přičemž 56 % z nich po odchodu z dané instituce spáchalo trestný čin. Právní úprava řešící dětské domovy, výchovné a diagnostické ústavy, dětské domovy se školou, střediska výchovné péče atd. je zastaralá a trpí kvůli ní jak děti, tak jejich okolí. Pasáže o zákonem povolených vycházkách jsou pro města poblíž mnohých zařízení hrozbou. Nechcete, aby vaše dítě potkalo při venčení psa psychiatricky diagnostikovaného mladého muže, nekrofilního sadistu, který má na kontě loupežná přepadení a dva pokusy o vraždu – a zrovna je venku na vycházce…

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.