E15.cz - zprávy z ekonomiky, byznysu a financí 24.04.2024 13:30  Téma Green Deal dělí před evropskými volbami české politiky do dvou skupin. Ta první požaduje důkladnou revizi dosavadní evropské klimatické politiky, která podle ní snižuje globální konkurenceschopnost Evropy. Druhá skupina naopak upozorňuje na zhoršující se stav naší přírody a nutnost plnit dříve stanovené cíle. Bývalý viceguvernér ČNB, současný europoslanec za TOP 09 a trojka kandidátky Spolu pro červnové volby Luděk Niedermayer patří spíše do druhého tábora. O tom, jak to jde dohromady s názory jeho kolegů z kandidátky, proč v programu Spolu není nic o automobilovém průmysl nebo zda je podle něj Evropa v úpadku se rozpovídal v podcastu Business Club.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.