Týden.cz 24.04.2024 13:10 Pro občany Malty členství v EU vždy znamenalo bezpečí, příležitosti i prosperitu, řekla dnes šéfka Evropského parlamentu Roberta Metsolaová, která sama z ostrova ve Středozemním moři pochází. Zmínila to při slavnostním zasedání EP, které připomnělo dvacáté výročí největšího rozšíření Evropské unie. Metsolaová prý nikdy nezapomene, jak o půlnoci z 30. dubna na 1. května 2004 v přístavu ve Valettě společně s mnoha dalšími odpočítávala vteřiny do vstupu. Šéfka Evropské komise Ursula von der Leyenová tuto noc označila za začátek nové éry.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.