Engadget 23.04.2024 19:50 X just announced a smart TV app for streaming video. Or, more accurately, that it claims it's building one, with absolutely no launch date mentioned. The appropriately-named X TV wants to be “your go-to companion for a high-quality, immersive entertainment experience on a larger screen.” By high-quality entertainment, X likely means that one Tucker Carlson video where he’s really impressed by grocery carts in Russia. That’s not a joke. Carlson is featured prominently in the little teaser video. Coming soon to a television near you: X TV

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.