Rychnovský deník 23.04.2024 14:00 "Píár", správně terminologicky PR alias public relations, je pro komerční úspěch základ. Není proto divu, že Horský resort Dolní Morava od počátku propaguje, že před dvěmi lety otevřený "most Sky Bridge 721" je nejdelší visutý most na světě. Ďábel ovšem tkví v detailu. Přiznejme si v naší malé české kotlině, že Sky Bridge není nejdelší visutý most na světě. Je maximálně nejdelším visutým mostem pro pěší, tedy nejdelší visutou lávkou. Jsou mnohem delší visuté mosty, které slouží ne chodcům, nýbrž automobilové dopravě.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.