Rychnovský deník 22.04.2024 15:33 Nad některými historkami sňatkových podvodníků zůstává rozum stát. A také nad tím, jak na jejich fígle mohou naletět i ženy ve zralém věku. Jednomu takovému svůdníkovi teď podlehla 47letá žena z Choceňska. Seznámila se s ním - jak už to v podobných případech bývá - na internetu. Nakukal jí, že je lodní inženýr plavící se do Indie. Další část příběhu byla takřka na dobrodružný román od Teda Elliotta, v jeho závěru zamilovaná žena přišla o více než čtvrt milionu, který navíc ani nebyl její. Půjčila si ho, aby svému "trosečníkovi" pomohla.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.