E15.cz - Technologie a média 20.04.2024 05:51  Stejný model, jiná cena. Vozy čínských automobilek se prodávají na evropskounijních trzích o desítky procent dráž než v Číně samotné. Mimo jiné proto, že podléhají desetiprocentnímu dovoznímu clu, které navíc Evropská unie zvažuje zvýšit, aby ochránila domácí výrobce. Čínské automobilky už proto chystají vlastní továrny rozeseté na mnoha místech starého kontinentu. Díky tomu se vyhnou povinnosti platit cla a stlačí už nyní velmi konkurenční ceny svých modelů ještě níže. V Evropě expanduje hned několik významných čínských značek.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.