SKOLENI-KURZY.EU 19.04.2024 18:50  Postupy, účetní politika, řešení praktických příkladů. Obdržíte bohaté studijní materiály. Exkluzivně v nabídce 1. VOX a.s. podobné jako prezenční seminář US GAAP – pro pokročilé i tato online verze probírá všechny nejdůležitější oblasti US GAAP. Na rozdíl od živého semináře, online formát umožní probrat stejný rozsah za dvě třetiny doby. Pravdou je, že online školení nikdy nebude tak interaktivní jako živé, ale pro některé účastníky, zvlášť ty, kteří se těžko mohou uvolnit na tři celé dny, je toto spíš výhoda než komplikace. Seminář neobsahuje jen výklad, ale také stovky příkladů. Velká část těchto příkladů je také na stránkách ifrs-gaap.com - policies-and-procedures. V semináři jsou ale prezentovány i jejich verze v českém jazyce. * ? úvod do problematiky, ? zaúčtování, ocenění, vykazování, reálná hodnota, ? peníze a krátkodobé investice přehled, ? pohledávky: smluvní majetek, uznání výnosů ocenění, příklady, ? zásoby: klasifikace, ocenění, příklady, uznání výnosů načasování, ? časové rozlišení a dohadné položky, ? hmotný majetek: třídy a skupiny, ocenění, komponenty, životnost a odpisy, ? nehmotný majetek: třídy a skupiny, ocenění, goodwill, ? leasing, ? závazky a vlastní kapitál, ? výsledovka, uznání výnosů služby a POC, ? impairment, Odpovědi na dotazy. ... 2024-04-19 06:33:23

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.