SKOLENI-KURZY.EU 19.04.2024 18:50  Postupy, účetní politika, řešení praktických příkladů, diskuze. Exkluzivně pro 1. VOX a.s. Obdržíte bohaté studijní materiály. Postup ve firmě, kde se US GAAP aplikuje, zpravidla nevyžaduje jen hlubší znalost standardů, ale také nové odpovědnosti, především ty, které vyplývají ze zákonů jako Sarbanes-Oxley. Rovněž vyžaduje schopnost jednat nejen s auditory interními i externími, ale také s vedením společnosti. Vedle neustále aktuálních oblastí jako výnosy, leasing či reálná hodnota, školení probírá pokročilejší témata jako goodwill, contingent liabilities a impairment. Aby bylo co nejužitečnější, školení účastníkům nejen nabízí možnost klást dotazy, ale také se zapojit do diskuze, a tím ovlivnit nejen výběr témat ne všechna témata jsou volitelná, ale i hloubku, do které se probírají. Kromě výkladu o standardech, program přináší také stovky příkladů, jak standardy uvést do praxe. Velká část těchto příkladů je také na stránkách ifrs-gaap.com - policies-and-procedures. V semi * ? úvod do problematiky, ? zaúčtování, ocenění, vykazování, ? reálná hodnota, ? peníze a krátkodobé investice přehled, ? pohledávky: smluvní majetek, uznání výnosů ocenění, příklady, ? zásoby: klasifikace, ocenění, příklady, uznání výnosů načasování, ? časové rozlišení a dohadné položky, ? hmotný majetek: třídy a skupiny, ocenění, komponenty, životnost a odpisy, ? nehmotný majetek: třídy a skupiny, ocenění, goodwill, ? leasing, ? závazky, ? vlastní kapitál, ? výsledovka, uznání výnosů služby a POC, ? impairment, ? volitelná témata segmenty, cizí měny, finanční nástroje, atd.. Odpovědi na dotazy. ... 2024-04-19 06:32:29

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.