Zoznamrealit.sk 19.04.2024 18:20  Cena: 1.200 EUR METROPOLITAN │Krásny zrekonštruovaný 3i byt v Starom meste Byt sa nachádza na 1. poschodí v bytovom dome. Dispozične je riešený vstupnou halou, obývacou miestnosťou prepojenou s jedálenskou časťou, plne vybavenou kuchyňou so spotrebičmi, ostrovčekom a jedálenským stolom, 2 samostatnými miestnosťami vhodnými ako spálňa a hosťovská izba alebo pracovňa, kúpeľňou so sprchovým kútom a WC. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou. K bytu prislúcha pivnica . Parkovanie je možné vo dvore. Byt sa nachádza v obľúbenej časti Bratislavy, v lokalite s dobrou občianskou vybavenosťou, blízkosťou obchodov. V lokalite v ktorej sa byt nachádza je dobrá dostupnosť do ktorejkoľvek časti Bratislavy autom, MHD alebo električkou. K výške nájomného budú prirátané poplatky za energie. K dispozícii od 1.5.2024.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.