SKOLENI-KURZY.EU 18.04.2024 21:20  Dozvíte se, jak poznat, co ve vašem týmu funguje a co nikoliv, i když si možná myslíte, že je to jinak. Zjistíte, jak rozpoznat některé „hry-, které členové uvnitř týmu hrají a natrénujete, jak vzniklé situace využít k dosažení stanovených týmových cílů. Na praktických cvičeních poznáte rozdíl mezi stimulací a motivací a vyzkoušíte si, jak nastavit jednotlivé funkční kroky. Získáte spektrum dovedností pro práci s týmem jako celkem, za který nesete odpovědnost. * • role lídra a co vše je s touto rolí spojováno, • jak poznat své spolupracovníky podle jejich chování v týmu – z pohledu výkonového i osobnostního, • „situační vedení- – jak využít různé manažerské styly v leadershipu, • jak se dají řešit obtížné a nečekané situace při vedení týmu, • vlastní bloky v delegování, jak s nimi pracovat a jak se jich zbavit, • průběžné nácviky zvládání kritických situací, vzniklých při vedení týmu a možných variant jejich řešení. ... 2024-04-18 01:32:47

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.