eXtra krása 15.04.2024 17:22 Stýská se vám po postavě Bridget Jones a zajímalo by vás co se s ní stalo po událostech posledního dílu? Máme pro vás skvělou zprávu: můžete se těšit na nový díl. Dítě Bridget Jonesové Do života největší smolařky v dějinách jsme naposledy nahlédli v roce 2016 v kinech. V díle pojmenovaném Dítě Bridget Jonesové se stalo opravdu hodně věcí. Nikoho určitě nepřekvapilo, že Bridget byla opět bez chlapa. Jenže její život otočilo vzhůru nohama neplánované těhotenství a fakt, že ani ona sama neví, kdo je vlastně otcem. Nicméně oba potenciální tatínkové se k této situaci postavili čelem, a jak sympatický Mark Darcy, který je sice serioźní právník, ale také skutečná životní láska Bridgetina života, tak i pohledný provozovatel internetové seznamky Jack Quant, jsou odhodláni stát po jejím boku. Maminka, manželka a happyend Jak to v životě Bridget Jones chodí, vše nakonec dopadne tak, jak má a ona se stane nejen maminkou, ale také manželkou. Diváci se tedy dočkali opět happyendu a mohou doufat, že život Bridget již bude jako z pohádky. Zda tomu tak ale skutečně je, to zjistíme již brzy. Nedávno totiž bylo oficiálně oznámeno, že začne natáčení dalšího dílu. Co o něm zatím víme? Bridget Jones: Mad About The Boy Předlohou snímku by měla být kniha spisovatelky, která postavu Bridget Jones stvořila, Helen Fielding. V roce 2013 totiž vyšla kniha Bridget Jones: Mad About The Boy, ale prozatím se přesně neví, jak moc bude film kopírovat obsah této knížky. V Česku vyšla kniha pod názvem Bridget Jonesová: láskou šílená. Renée Zellweger opět jako smolařka Bridget Jones Kromě toho, že inspirací bude kniha od Helen Fielding, víme také to, že do role Bridget Jones se opět vrátí herečka Renée Zellweger. Bez ní by totiž pokračování ani nemohlo vzniknout. Právě ona mu totiž dodává vtip, postavě propůjčuje kouzlo a vlastně... Čtěte více Příspěvek Bridget Jones se vrací. Co zatím víme o novém dílu? pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.