SKOLENI-KURZY.EU - nové kurzy [CZ] 14.04.2024 05:35  Na semináři získáte aktuální a hlubší vhled do problematiky uplatňování DPH mezi členskými státy EU a s třetími zeměmi. Budete mít prostor pro diskuzi. * Obchodování se zbožím mezi členskými státy: • pořízení zboží z jiného členského státu § 16, – definice, – stanovení místa plnění, -povinnost přiznat daň, – nárok na odpočet daně, daňové doklady, uvádění v KH, • dodání zboží do jiného členského státu, – povinnost přiznat plnění § 22, – daňový doklad, – osvobození od daně § 64 – DIČ, uvedení v SH, prokazování přepravy zboží, nařízení Rady 282 - 2011, • třístranný obchod § 17 – podmínky, daňové doklady, uvádění v SH, • řetězové obchody § 7 – osvobozené dodání zboží, • uplatnění DPH u konsignačních skladů § 18. Poskytování služby mezi členskými státy: – základní pravidlo pro stanovení místa plnění, – přepravní služby, – služba vztahující se k nemovité věci poskytnutá v jiném členském státě, – uvádění v daňovém přiznání a v souhrnném hlášení. Dovoz a vývoz zboží: • dovoz zboží – – povinnost přiznat daň, – stanovení základu daně, – nárok na odpočet daně, – daňové doklady, – uvádění v daňovém přiznání, – osvobození od daně při dovozu zboží, • vývoz zboží – – uskutečnění vývozu zboží, – daňové doklady, – prokazování vývozu zboží, rozhodnutí CÚ o vývozu zboží, jiné důkazní prostředky, – uvádění v daňovém přiznání. Evidence přeshraničních plateb. Odpovědi na dotazy. ...1. VOX a.s.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.