SKOLENI-KURZY.EU - nové kurzy [CZ] 12.04.2024 01:00  Školení je určené začátečníkům, kteří onlinové schůzky v prostředí Microsoft Teams ještě nepoužívali. Posluchači se naučí spustit schůzku, pozvat k ní ostatní a komunikovat mezi sebou pomocí videa, zvuku nebo textového chatu. Dále se seznámí i několika metodami sdílení vzdálených ploch počítače. Posluchači se také seznámí s prostředím programu Teams a s ovladacím panelem videohovoru. * Kurz Teams - úvod do online schůzek probíhá v malé skupině účastníků. Kurzu Teams - úvod do online schůzek se účastní maximálně 8 osob. Kurz Teams - úvod do online schůzek probíhá v plně vybavené počítačové učebně. V průběhu kurzu Teams - úvod do online schůzek je pro účastníky zajištěn pitný režim a drobné občerstvení. U nás máte jistotu, že vám objednaný kurz nezrušíme. Poté co u nás kurz Teams - úvod do online schůzek objednáte a my vám potvrdíme účast, garantujeme, že se kurz uskuteční. Kurz nerušíme z důvodu malého počtu zájemců. Kurz Teams - úvod do online schůzek se uskuteční i pokud se něj přihlásí pouze jeden zájemce. V takovém případě probíhá kurz Teams - úvod do online schůzek jako individuální, cena kurzu se nezmění. Úvod do kurzu Požadavky na vybavení počítače   Možnosti připojení k online schůzce   Seznámení s prostředím aplikace Teams   Příprava podkladů před schůzkou     Online schůzka Spuštení online schůzky   Ovladací panel videohovoru   Panel zobrazení účastníků a panel textového chatu   Pozvání ostatních ke schůzce e-mailem pomocí odkazu   Způsoby zobrazení více účastníků online schůzky   Metody vypnutí videa a ztlumení zvuku   Ukončení online schůzky     Praktické postupy při online schůzce Sdílení plochy PC   Sdílení oken aplikací   Možnosti sdílení dat mezi účastníky online schůzky     ...AbecedaPC

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.