SKOLENI-KURZY.EU - nové kurzy [CZ] 11.04.2024 05:10  Po semináři budete komplexně znát možnosti poskytování náhrad cestovních výdajů v roce 2024. Bude rozebrána jak aplikace náhrad cestovních výdajů u osob s příjmy ze závislé činnosti, tak u podnikajících fyzických osob. V průběhu semináře lektor zdůrazní aktuální novinky a výklady v oblasti cestovních náhrad včetně ilustrace na příkladech. Výklad bude ilustrován na příkladech a bude doplněn stanovisky MF a GFŘ k dané problematice. Konkrétní dotazy účastníků k dané problematice budou zodpovídány v průběhu semináře. * • obecné vymezení problematiky cestovních náhrad poskytovaných zaměstnancům kde zjistit aktuální sazby náhrad, jak postupovat v případě změny sazby, pravidelné pracoviště, místo výkonu práce, zásady, které je nutné před vysláním na pracovní cestu dodržet, postup u státních organizací a u ostatních zaměstnavatelů, • poskytované náhrady cestovních výdajů ve vazbě na zákon o daních z příjmů a pojistné zákony pohled zaměstnance i zaměstnavatele, • jízdné a náhrady jízdních výdajů na pracovních cestách sazby, dokládání spotřeby při použití vlastního automobilu, silniční daň, praktické výpočty, jízdné v případě návštěvy rodinného příslušníka, • stravné při tuzemských a zahraničních pracovních cestách sazby a jejich stanovení, aplikace kursů vč. souvisejícího účtování, pravidla pro snížení - krácení stravného, postup při zajištění bezplatného stravování, kapesné, stravné při přerušení pracovní cesty, • další možnosti cestovních náhrad náhrada za ubytování a nutných vedlejších výdajů, náhrady při dočasném přidělení, přeložení a přijetí zaměstnance do zaměstnání, práce v zahraničí, • speciální postupy při poskytování cestovních náhrad přerušení pracovní cesty, paušalizace náhrad a jiné, • aplikace cestovních náhrad u podnikající fyzické osoby, • vazba vyplácení cestovních náhrad na daň silniční a základní pravidla při její aplikaci. Odpovědi na dotazy. ...1. VOX a.s.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.