G.cz 07.04.2024 04:30 Psal se 6. duben roku 1968 a Spojené státy se nacházely ve zvláštním stavu. Dva dny předtím byl totiž v Memphisu v Tennessee zastřelen americký baptistický kazatel a vůdce afroamerického hnutí za občanská práva Martin Luther King, Jr., načež se po celé zemi vzedmuly silné nepokoje, zejména stran afroamerické komunity. Zatímco se například představitelé města Boston ve státě Massachussets snažili připravit na očekávanou druhou noc plnou nepokojů po atentátu, pomohl soulový umělec James Brown udržet klid pouhou silou svého hudebního projevu a osobního charismatu.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.