eXtra krása 05.04.2024 08:10 Ženy květiny milují a muži by to měli vědět. Málokterá žena krásné a voňavé kytičce odolá, obzvlášť, když je darovaná pěkně od srdíčka. Je přitom jedno, zda je žena mladá, středního věku, nebo už žena v letech, květinou nikdo vedle nešlápne. Květina se hodí vždy Ať už chcete ženě poděkovat, popřát k jubileu, omluvit se, vyjádřit obdiv, nebo ji jen tak potěšit, květina je pro to jako stvořená. Jedinou výjimkou je žena, která má alergii na pyl, té rozhodně klasickou květinu nedávejte. Dejte přednost jinému dárku, nebo alespoň květině v krabičce. Ženy rády dostávají květiny pravidelně Časy se mění, zatímco dřív muži ženám nosili květiny pravidelně, často i každý týden, dneska je to jinak. Pánové se často rozmýšlí, zda mají do květinářství vůbec vyrazit, ženy jsou pak často zklamané, že kytici nedostaly a snaží se pánům naznačit, že by jim udělala radost. Jak na to? Zajděte si pro květiny sama Když nejde hora k Mohamedovi, musí Mohamed k hoře. Když květiny nedostanete, tak si je holt pořiďte sama. Doma se nad nimi můžete rozplývat a partnerovi vyprávět, jaké krásné květiny v květinářství měli. Snad mu to dojde… Vydejte se na procházku, která povede kolem květinářství Vyrážíte spolu na romantické procházky? Pak si jednu naplánujte pěkně kolem květinářství, zastavte se u výlohy a ukažte, jaká květina se vám líbí. Důvod, proč vám partner nenosí květiny totiž možná spočívá v tom, že neví, jaké by vám udělaly radost. Takhle mu to ukážete a už se na to nemůže vymlouvat. Věnujte mu kytici Bude mít partner svátek nebo narozeniny, blíží se Valentýn nebo nějaké pro vás významné datum? Vydejte se sama do květinářství a partnerovi kupte kytici. Nejspíš mu bude vrtat hlavou, proč jako chlap dostává kytici, nebude to ale dlouho trvat a jistě mu dojde, že květiny měl koupit on vám, ne vy jemu. Řekněte mu to Tohle sice... Čtěte více Příspěvek Jak si nenápadně říct o květinu? pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.