iDnes - Hokej 31.03.2024 20:54 Až tři stovky fanoušků hokejového Litvínova hltaly úvodní zápas semifinále play off z Pardubic společně na náměstí Míru. Živou projekci na velkoplošné obrazovce zařídilo město Litvínov a vysílat bude i zbývající utkání série, která se hraje čtyři vítězství. Sešla se pestrá směsice příznivců od nejmenších po zasloužilé, v dresech i bez nich. Díky otevřeným stánkům lidé mohli popíjet pivo nebo limonádu a zakousnout se do klobásy. Sdílená radost je dvojnásobná, sdílená bolest poloviční - a platilo to v centru města i během prvního zápasu, v němž Litvínov vedl, ale nakonec prohrál 1:2. Na náměstí Míru se před devíti lety konaly také pompézní a nezapomenutelné oslavy historicky prvního českého titulu chemiků.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.