eXtra krása 31.03.2024 13:10 Jistě i vy jste v poslední době zaznamenali řady nabídek na různé formy investování. Skoro se zdá, že ten, kdo neinvestuje, nemá šanci být dobře zajištěn na stáří a v podstatě nechává své peníze zcela zbytečně ztrácet na hodnotě. A vysoká míra inflace dává těmto obavám za pravdu. Pokud ale nejste zkušeným investorem a nepohybujete se ve světě finančních produktů, je pro vás pravděpodobně velmi složité zorientovat se v široké nabídce investičních možností. Nesprávnou volbou přitom snadno můžete přijít o celoživotní úspory. Jak tedy investovat bezpečně? Když investice, tak jedině do zlata Odpověď nabízí zlato. Tento drahý kov je jednou z nejstarších a nejosvědčenějších investic vůbec. A i současná doba ukazuje, že tento investiční produkt rozhodně nepatří do „starého železa“. Cena zlata aktuálně láme rekordy a během posledních týdnů svým investorům zajistila velmi slušný výdělek. Podle analytiků to však zdaleka není konec a dá se očekávat další růst ceny zlata a stoupající zhodnocení. Investice do zlata je tedy ideální variantou jak pro konzervativní investory, tak také pro každého, kdo s investicemi začíná a nechce své finance vkládat do neosvědčených produktů. Jak investovat do zlata? Možností, jak své peníze vložit do zlata, je vícero. Jedinou konzervativní a pravděpodobně i nejbezpečnější investicí je však pouze jeho nákup v podobě fyzického zlata ve formě cihel nebo mincí. Vyvarujte se nákupu virtuálního zlata, nebo dokonce spoření do zlata. Sice jsou tyto investice lákavé a slibují mnohdy velmi vysoké výnosy, ale zkušenost ukazuje, že pouze skutečné fyzické zlato dokáže odolat i různým politickým a ekonomickým změnám, které jsou často zcela nepředvídatelné. Za své peníze požadujte vždy zlato do přímého držení a nevěřte investicím do zlatých dolů. Mohou být vytěžené a vám zůstanou jen oči pro pláč. Nakupujte u osvědčených obchodníků Nevěřte tomu, pokud vám někdo bude nabízet ryze české zlaté cihly nebo slitky. Realita je totiž taková, že žádná česká mincovna... Čtěte více Příspěvek Hledáte spolehlivého a levného dodavatele zlata? pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.