CNN Prima News 31.03.2024 10:10 Fatální záměna pacientek v pražské nemocnici Na Bulovce nastala už v čekárně. „Žena reagovala na cizí jméno, procesem procházela s cizí dokumentací,“ řekl ve vysílání CNN Prima NEWS přednosta tamní gynekologicko-porodnické kliniky Michal Zikán. Informovaný souhlas byl ve složce založen už z dřívějška, kdy se s pacientkou, která měla absolvovat kyretáž, vysvětlení zákroku uskutečnilo. Případ je dost ošemetný. „Jsme ve svízelné situaci. Nemůžeme říct všechny detaily, abychom chránili soukromí pacientky, a ani nemůžeme na vše detailně odpovědět, “ dodal. Musí se počkat na důkladnou analýzu.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.