E15.cz - Volný čas 25.03.2024 18:30  Předsedou Českomoravské konfederace odborových svazů bude dál Josef Středula, který před třemi týdny skončil ve vedení centrály kvůli neplacení členských příspěvků. Na mimořádném sněmu v Praze ho v pondělí zvolili odboráři. Získal 64 ze 112 platných hlasů, tedy 57 procent. Na uvolněný post místopředsedy sněm zvolil vedoucího sociálně-ekonomického oddělení ČMKOS Jiřího Vaňáska. Ten ČTK řekl, že ve volbě dostal 79 procent hlasů. Podle předáků některých svazů je Středulův mandát slabý. Středula novinářům po svém zvolení sdělil, že důležité je, že se odbory dohodly. Věří, že další volby se uskuteční až na řádném odborářském sjezdu za dva roky.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.