Autokaleidoskop 25.03.2024 15:40 Das WeltAuto je výsledkem jejího úsilí o nepřetržité zkvalitňování prodejního procesu a jeho přibližování úrovni prodeje nových vozů. „Mám velkou radost, že se nám s jedním z našich elitních partnerů podařilo v Praze realizovat prestižní projekt zastřešeného showroomu, v němž bude o naše zákazníky postaráno na nejvyšší úrovni,“ říká Martin Kadečka, vedoucí divize Das WeltAuto společnosti Porsche Česká republika, a dodává: „Věřím, že si do nového showroomu Das WeltAuto v Kunraticích najdou cestu také zákazníci ze vzdálenějších koutů Prahy a okolí, protože v tomto regionu se letos žádný další showroom podobného střihu otevírat nebude. Das WeltAuto v kunratické pobočce Auto Jarov tak nabízí opravdu exkluzivní zážitky z ná...

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.