Berounský deník 25.03.2024 15:00 Světový den poezie byl navržen v roce 1998 organizací Unesco. Slavíme ho vždy 21. března s cílem zamyslet se nad naší dobou a posvětit zásadní slovo. Tato událost posiluje světovou kulturu a koná se ve velkých světových metropolích. V Evropě tento den nese název Jaro básníků. Probíhá mnoho akcí i se čtením v různých zeměpisných šířkách planety. Konají se činy na oslavu tak důležité události pro tento žánr literatury. UNESCO vydalo prohlášení světu, aby podpořilo připomínku Světového dne poezie tím, že zavede toto dědictví pro svět: Mezinárodní den poezie. Proto se tato akce stala i tradicí pro naší školní družinu. 

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.