E15.cz - Volný čas 24.03.2024 09:00  Občanský kandidát Ivan Korčok, za kterým stojí opozice, míří do rozhodujícího duelu slovenských prezidentských voleb z prvního místa a s poměrně překvapivým náskokem. To pro něj však nemusí být výhoda, jelikož druhý postupující, Peter Pellegrini, může svého hendikepu využít k mobilizaci voličů. V tom mu bude zřejmě vydatně sekundovat premiér Robert Fico, jenž nejspíš udělá vše pro to, aby v Grasalkovičově paláci v Bratislavě usedl jeho člověk. Konečný výsledek bude silně záviset na tom, jak se zachovají Slováci, kteří dali hlas neúspěšným uchazečům. Slovensko každopádně nejspíš čekají dva týdny vyostřené kampaně.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.