E15.cz - Volný čas 21.03.2024 14:42  Moravskoslezský hejtman Jan Krkoška rezignoval na svou funkci a vzdal se místa krajského zastupitele. Odejde také z hnutí ANO. Učinil tak v reakci na dnešní rozhodnutí pražského soudu, který ho uznal vinným z účasti na organizované zločinecké skupině, za který lze pachatele potrestat až desetiletým vězením. Soud Krkoškovi ve 12 let starém případu uplácení lékařů farmaceutickými firmami uložil peněžitý trest 200 tisíc korun. O dalším postupu budou v pátek na krajském úřadu jednat lídři krajské koalice, kterou tvoří ANO, ODS s TOP 09, KDU-ČSL a SOCDEM.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.