Berounský deník 09.03.2024 10:11 Před 80 lety se narodil, před 30 zemřel. Letos si připomínáme hned dvě kulatá výročí spojená s legendárním básníkem a zpěvákem Karlem Krylem. Byl symbolem odporu proti okupaci v srpnu 1968 i sametové revoluce v roce 1989. Jeho odkaz v mnohých žije dodnes. O Krylovi byla napsána řada knih, natočeno mnoho dokumentů a napsány stovky článků. Proto se kulturní redakce Deníku zaměřila na osobnost a tvorbu Karla Kryla jinak. Podívali jsme se například na to, jak se jeho tvorba měnila v jednotlivých etapách života. Na příběh jeho první a poslední desky. Nebo na to, jak ho přijalo publikum v Německu, Polsku či Švédsku.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.