E15.cz - Kancelář 28.02.2024 18:00  Zatímco svět je zaměstnán válkami na Ukrajině a v Gaze, krizí v Rudém moři a čínskou hrozbou, využívá severokorejský vůdce Kim Čong-un oslabené pozornosti a systematicky zbrojí. Pchojngjang se stal důležitým zásobovatelem ruské války na Ukrajině a chrlí dělostřeleckou munici tempem, o kterém se Evropě může pouze zdát. Na ukrajinském bojišti navíc zřejmě testuje nové technologie proti svým sousedům, včetně toho nejbližšího, Jižní Koreje. Někdejší doktrínu pokojného sjednocení poloostrova demonstrativně opustil minulý měsíc.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.