E15.cz - Volný čas 27.02.2024 16:53  Věřitelé Sberbank mohou pomalu otevírat šampaňské. Insolvenční správkyně Sberbank totiž stanovila termín začátku výplaty bezmála 57 miliard korun tisícům věřitelů padlé banky. Program výplaty věřitelů byl od listopadu do února blokován loňským odvoláním společnosti LitFin, které v polovině tohoto měsíce zamítl Vrchní soud v Praze. Uvolnil tak poslední překážku pro vrácení peněz věřitelům. Od výplaty dělí věřitele nyní zhruba tři týdny. Finančníci z LitFinu zároveň e15 potvrdili, že nehodlají procesu nijak zasahovat. 

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.